Miercuri , 4 Septembrie 2019

Învaţă să alegi o uşă de garaj eficientă şi potrivită locuinţei tale!

În momentul în care te decizi să achiziţionezi o uşă de garaj trebuie să ai în vedere mai multe aspecte. Fiind o achiziţie costisitoare, este important ca alegerea să fie una corectă. În primul rând, noua uşă de garaj trebuie să se potrivească cu restul locuinţei, să fie rezistentă şi să ofere siguranţă.

Înainte să te decizi ce uşă vei achiziţiona, trebuie să ai în vedere următoarele: 

Confortul şi uşurinţa utilizării

Datorită sistemului de contrabalansare cu arcuri de torsiune sau de întindere, uşile de garaj sunt uşor de folosit, astfel de deschid şi se închid foarte uşor. În acest moment trebuie să ţii cont atât de elementele din interior cât şi de elementele din exterior, pentru ca uşile să fie manevrate cu uşurinţă. Click aici ca să vezi ce tip de uşă se potriveşte garajului tău.

Durata de viaţă

Durata de viaţă este foarte importantă, doar nu cumperi o uşă astăzi, iar peste un an să te trezeşti că s-a stricat. Astfel acestea sunt create în aşa fel încât să fie protejate la cădere bruscă a uşii sau la şocuri puternice. Pentru o mare majoritate din oameni, garajul nu înseamnă doar locul unde îşi parchează maşina. În cele mai multe cazuri acest spaţiu este utilizat şi pentru depozitarea lucrurilor care nu mai au loc în casă. Astfel durata de viaţă este foarte importantă.

Siguranţa

Cel mai important lucru este siguranţa! Uşa de garaj trebuie concepută în aşa fel încât să nu ai vreun dubiu că cineva poate intra în garajul tău. Alegerea perfectă sunt uşile care respectă toate cerinţele reglementate prin normele europene EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426. La cumpărarea unei uşi de garaj majoritatea cumpărătorilor nu sunt atenţi, sunt convinşi să achiziţioneze p uşă de garaj doar în funcţie de utilitate, întreţinere şi preţ, dar uită cât de importantă este siguranţa. Trebuie să îţi iei un timp pentru a studia piaţa şi să cântăreşti toate posibilităţile pentru a face o alegere corectă

Gamă variată

Trebuie să alegi o uşă care să se potrivească şi cu design-ul casei. Pornind de la dimensiuni până la suprafeţele de panou şi nu în ultimul rând culorile. Uşile de garaj de la Gunther-tore se găsesc într-o gamă variată şi este imposibil să nu găseşti una pe placul tău!  

Raportul calitate-preţ

Tentaţia poate să fie mare să alegi o uşă de garaj ieftină, însă fiind vorba de un produs de folosinţă îndelungată, a cărui alegere greşită poate genera alte costuri suplimentare în timp. Bugetul alocat pentru această cheltuială trebuie bine stabilit. Preţul variază, în primul rând, în funcţie de materialul din care este construită uşa şi dimensiunile ei. De exemplu, o uşă din lemn poate sa ajungă la un cost mai ridicat faţă de cele metalice, dar dacă totuşi îţi doreşti o uşă cu aspect de lemn există o variantă: metalul să fie vopsit.

În concluzie, după ce ţii cont de toate sfaturile enumerate este imposibil ca uşa pe care o vei cumpăra să nu fie pe placul tău! Alege uşa care îţi îndeplineşte dorinţele! 

Sursă foto: shutterstock.com

 

Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
17 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult