Miercuri , 13 Septembrie 2017

Intervenţie în forţă a pompierilor în centrul Zalăului

 Pompierii au salvat o victimă rănită grav în urma unui acccident de circulaţie petrecut în centrul Zalăului. Aceştia au descarcerat victima şi au stins apoi un incendiu izbucnit la aceeaşi maşină. Din fericire, a fost doar un exerciţiu susţinut de Ziua Pompierilor, în faţa elevilor şi cetăţenilor din Zalău care au venit pentru a vedea tehnica de intervenţie a celor care zi de zi salvează vieţi.

„Cireaşa de pe tort” a reprezentat-o amplul exerciţiu de intervenţie a pompierilor care a avut loc la ora 13.00, pe platoul municipal. Centrul Zalăului a devenit un câmp de luptă” pentru pompierii sălăjeni care au „salvat” în direct, în faţa celor prezenţi, o victimă blocată într-un autoturism care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Acelaşi autoturism a fost cuprins de flăcări, iar la stingerea incendiului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă.  

Cu această ocazie, pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalău au avut loc o serie de activităţi. Prezentarea tehnicii de intervenţie s-a făcut şi în oraşele Jibou, Şimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei şi localităţile Hida, Ileanda şi Nușfalău.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei