Marţi , 10 Octombrie 2017

Întâlnire cu scriitori sălăjeni la Hida

 Scriitori ai Cenaclului Literar „Silvania” se vor întâlni cu elevi şi profesori de la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida. Un moment aparte va fi constituit de prezentarea unor filmări cu regretatul poet Valentin Meseșan, fiu al comunei Hida.

Scriitorii Ion Pițoiu-Dragomir, Marcel Lucaciu, Daniel Hoblea și Daniel Săuca, membri ai Cenaclului literar „Silvania” și ai Asociației Scriitorilor din județul Sălaj, vor participa, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, joi, 12 octombrie 2017, la ora 13.00, la căminul cultural din Hida, la o întâlnire cu elevi și profesori de la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din localitate.

Cu acest prilej, scriitorii prezenți vor citi din creațiile lor, își vor prezenta cele mai recente cărți, precum și cărți apărute la Editura „Caiete Silvane” și revista cu același nume. Cei prezenţi vor invoca figura scriitorului Valentin Meseşan, fiu al comunei Hida. Vor rula filmări cu regretatul poet şi va fi prezentată cartea ce reunește creația poetică a lui Valentin Meseșan („Poeme”, Ed. Caiete Silvane, 2016).

Comentariile celorlalți

Din sala pe 13.10.2017 la 11:03
Am fost placut impresionati de receptivitatea elevilor de la Liceul din Hida la momentul de suflet creat cu aceasta ocazie!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei