Miercuri , 5 Decembrie 2018

Întâlnire cu Moş Nicolae pe platoul de marmură

Moş Nicolae vine azi, 5 decembrie, pe platoul de marmură din Zalău, în cadrul unei activităţi organizate de membrii clubului de voluntariat Impact Lego de la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău.

Evenimentul la care, printre multe alte surprize, îşi va face apariţia şi Moşul va avea loc între orele 14:00 şi 16:30, iar pentru ca vremea rece să nu trimită acasă prea devreme participanţii,  voluntarii au pregătit pentru toţi ceai şi prăjituri.

Atracţiile activităţilor vor fi nuieluşele realizate manual de spiriduşii Moşului, alături de alte ornamente. Doritorii vor putea intra în posesia lor făcând o donaţie. Banii adunaţi vor fi folosiţi  în cadrul proiectului „Laboratorul de vise”, care are ca scop modernizarea laboratorului de Ştiinţe al Şcolii „Marcus Aurelius” din comuna Creaca. Iniţiativa voluntarilor de a moderniza un laborator se doreşte a fi o soluţie pentru slaba dezvoltare a competenţelor practice în domeniul Ştiinţelor naturii a elevilor şcolilor gimnazile din mediul rural.

Pe această cale dorim să mulţumim comunităţii pentru suportul acordat şi în anii precedenţi la activităţile derulate de membrii Clubului Impact Lego de la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău . Cu ajutorul dumneavoastră, clubul a reuşit să îşi atingă obiectivele an de an şi să ducă cu succes la bun sfârşit proiectele propuse. Printre acestea se numără „Gusturi vechi cu IMPACT azi”, desfăşurat în  două etape, în cadrul căruia am tipărit un număr de 700 de broşuri conţinând reţete tradiţionale româneşti, ungureşti şi slovace de pe plaiurile sălăjene; „Pe Meseş hai-hui cu harta’n cui”, care s-a finalizat prin reamenajarea traseului turistic de pe Meseş „Izvorul Salamandrelor”; „Tineri cu SCOP”, care a adus în faţa tinerilor din judeţ patru tineri de excepţie ai Sălajului, printre care şi un laureat cu bronz la Jocurile Paralimpice de vară din 2016. (…) Mişcarea de tineri IMPACT este un club de voluntariat care identifică probleme reale din comunitate şi găseşte soluţii creative pentru rezolvarea lor. Programul Impact este iniţiat de Fundaţia Noi Orizonturi, iar  misiunea acestuia  este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate şi învăţare prin proiecte în folosul comunităţii. Clubul Impact Lego activează în cadrul Colegiului Naţional Silvania şi la ora actuală numără 42 de voluntari, coordonaţi de doamna profesoară Iulia Florian şi Meda Morariu”, precizează reprezentanţii clubului într+un comunicat de presă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop