Vineri , 15 Septembrie 2017

Înscrieri pentru controlul oficial al performanţelor

Asociaţia Ovis Sălaj face înscrieri

Din 15 septembrie, fermierii care doresc să solicite sprijinul cuplat în zootehnie în sectorul ovine sunt aşteptaţi la sediul Asociaţiei Ovis Sălaj pentru a se înscrie în vederea efectuării controlului oficial al performaţelor.

În perioada 15 septembrie- 1 octombrie, crescătorii de ovine din judeţ care doresc să solicite sprijinul cuplat în zootehnie sunt aşteptaţi la sediul Asociaţiei Ovis Sălaj pentru a se înscrie în vederea efectuării Controlului Oficial al Performanţelor, condiţie obligatorie pentru a solicita Sprijinul Cuplat în Zootehnie, explică preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj, Nicolae Ţap. 

Precizăm că anul trecut Sprijinul Cuplat în Zootehnie în sectorul ovine a fost de 33 de euro pe cap de oaie. În acest an, Comisia Europeană a alocat ţării noastre cu 20 de milioane de euro mai mult decât în anul precedent, suma ajungând la 48 de milioane de euro, bani care vor fi distribuiţi beneficiarilor din toată ţara.

Pentru a se înscrie în Asociaţia Ovis Sălaj, crescătorii de ovine trebuie să depună la sediul Asociaţiei Ovis Sălaj următoarele documente: copie după cartea de identitate, atestat de producător actualizat sau certificat de înregistrare fiscală (PFA, II şi IF), adeverinţă de la medicul veterinar, lista cu femelele (mai mici de 8 ani – minim 150) şi lista cu berbecii (mai mari de 1 an- minim un berbec la 35 de oi).

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Noiembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
19 Noiembrie 2018
Citeşte mai mult