Miercuri , 8 Ianuarie 2020

Înscrieri pentru cariera militară

 Tinerii sălăjeni cu vârsta între 14 şi 28 ani au ocazia să opteze, în această perioadă, pentru o carieră militară.  Ministerul Apărării Naționale, prin intermediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj, a început înscrierile pentru colegiile naționale militare, instituțiile de învățământ universitar militar (academiile militare) și pentru școlile militare de maiștri militari și subofițeri.

Pentru colegiile naționale militare înscrierile se fac până în data de  31 ianaurie, iar pentru instituțiile de învățământ superior militar (academii), precum și  pentru învățământul postliceal militar (școlile militare de maiștri militari și subofițeri) înscrierile au loc până în data de 14.02.2020.

Începând din această săptămână, candidații înscriși înscrişi deja pot susține probele de selecție, pe baza planificării efectuate de biroul informare-recrutare în cadrul centrului zonal de selecție și orientare din Alba Iulia.

Candidații declarați „Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua vizita medicală la Spitalul Militar din Cluj Napoca, iar cei declarați „Apt”, dacă este cazul, în funcție de opțiuni (marină, aviație-naviganți), vor fi planificați pentru evaluarea medicală și/sau psihologică a aptitudinilor speciale.

Cei care au promovat toate aceste probe eliminatorii vor întocmi dosarul de candidat, la biroul informare-recrutare, și se vor prezenta la concursul de admitere.

Cei interesați pot obţine mai multe detalii privind criteriile ce trebuie îndeplinite dar și etapele ce trebuie urmate până la examenul propriu-zis la biroul informare-recrutare din Zalău, Str. Lt.col. Pretorian, nr. 30 sau la numerele de telefon: 0260/660964 sau 0745511616.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei