Joi , 26 Ianuarie 2017

Începe „Primăvara poeziei”. Înscrieri la concursul de recitare

În cadrul evenimentului cultural „Primăvara Poeziei” - ediţia a XVII-a – se va desfăşura Concursul judeţean de recitare din poezia românească, ce va avea loc în data de 6 mai 2017, ora 9,30, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

 

Concursul îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze tinere talente în acest domeniu, adresându-se tuturor elevilor înscrişi la şcolile gimnaziale (clasele V-VIII), licee şi colegii din judeţul Sălaj. Concursul se va desfăşura pe două secţiuni. Una va viza elevi din şcolile gimnaziale (cls. V-VIII), care vor pregăti pentru concursul de recitare două poezii din autorii cuprinşi în programa şcolară, dar cu alte texte decât cele studiate, iar cea de a doua secţiune în va avea în vedere pe elevii din licee şi colegii, care vor pregăti pentru concursul de recitare trei poezii: una de dragoste, una patriotică şi una satirică, din autorii cuprinşi în programa şcolară, dar cu alte texte decât cele studiate.

 

Doritorii, pot să se înscrie la concurs

 

Înscrierile se vor face până în data de 14 aprilie 2017, pe baza fişei de participare alăturată regulamentului (disponibilă pe site-ul www.culturasalaj.ro), la adresa: Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 11, tel./fax: 0260-612870; e-mail: caietesilvane@yahoo.com.

  Concurenţii care se încadrează în prima secţiune (şcoli gimnaziale cls. V-VIII) se vor prezenta la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, sâmbătă, 6 mai 2017, la ora 9.00, concursul urmând să înceapă la ora 9,30.

 

Concurenţii care se încadrează în secţiunea a doua (licee, grupuri şcolare şi colegii) se vor prezenta la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, sâmbătă, 6 mai 2017, la ora 9.00, concursul urmând să înceapă la ora 9,30.  

Comisia de jurizare va fi alcătuită din personalităţi şi specialişti în domeniul literaturii. Se vor acorda premii în valoare netă şi diplome.    

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
19 Martie 2019
Citeşte mai mult