Marţi , 1 Octombrie 2019

Încep lucrările pe DJ 110

La începutul acestei săptămâni a fost predat constructorului amplasamentul pentru executarea lucrărilor de modernizare și reabilitare a sectorului DJ 110: Măieriște – Doh - Dumuslău – Carastelec. Tot atunci, Consiliul Județean Sălaj, în calitate de beneficiar al contractului de realizare a proiectării tehnice și a execuției a dat ordinul de începere a lucrărilor.

 

Finanțat prin PNDL 1, proiectul de reabilitare și modernizare ai celor peste 16 km ai drumului județean amintit presupune execuția unor categorii de lucrări ce vizează modernizarea părții carosabile, realizarea acostamentelor, precum și a șanțurilor și podețelor necesare asigurării scurgerii apelor pluviale. Sunt proiectate și accese la proprietăți, precum și unele lucrări de consolidare, dar și asigurarea siguranței rutiere prin semnalizare cu indicatoare, montarea parapeților de siguranță și realizarea marcajelor aferente.

Reabilitarea și modernizarea drumului județean 110 se alătură altor intervenții de acest gen derulate de către Consiliul Județean Sălaj. Acestea se referă la aproape 162 km de drumuri județene care vor fi reabilitați și modernizați, reprezentând segmente situate pe traseele a 7 drumuri județene. 6 dintre acestea reprezintă proiecte derulate prin fonduri europene nerambursabile, reabilitarea și modernizarea drumului județean Măieriște – Doh - Dumuslău – Carastelec fiind singurul proiect de această categorie finanțat prin PNDL 1.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Februarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
18 Februarie 2020
Citeşte mai mult