Sambătă , 12 August 2017

Incendiu la o casă din Cizer. Proprietara a suferit atac de panică

 Vineri seara a izbucnit un incendiu la o casă din localitatea Cizer. Văzându-și casa cuprinsă de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică.

Vineri seara, o casă din localitatea Cizer a fost cuprinsă de flăcări. Se pare că incendiul a fost provocat de defecțiuni la instalația electrică, precizează pompierii: “ La ora 20.06 Secția de pompeiri Șimleu Silvanie în colaboare cu SVSU Crasna au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Cizer. Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului electric în urma unor defecţiuni la instalaţia electrică. Au ars aproximativ 10 mp din acoperişul casei, mobilier și aparate electrocasnice. Proprietara a suferit un atac de panică şi a fost asistată de către un echipaj SMURD”, arată un comunicat de presă remis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Porolissum al județului Sălaj.

De asemenea, vineri, pompierii au intervenit la două incendii de vegetație uscată în localitatea Sub Cetate și în Municipiul Zalău, pe strada Sărmaș.  Primul incendiu a fost raportat în jurul amiezii  (ora 14.41, în localitatea Sub Cetate) și s-a soldat cu distrugerea vegetației uscate de pe o suprafață de 1000 metri pătrați, iar cel de-al doilea cu câteva minute înainte de ora 22.00 (21.51, pe strada Sărmaș). În incendiul de pe strada Sărmaș, a ars vegetația uscată de pe o suprafață de aproximativ 45 ari, transmit pompierii. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Iulie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop