Vineri , 19 Mai 2017

În weekend, radarele vor împânzi judeţul

 La acest sfârşit de săptămână, drumurile din Sălaj vor fi împânzite de radare, aşa că mare atenţie pentru cei care vor să apese mai tare pedala de acceleraţie. Amenzile sunt usturătoare pentru depăşirea vitezei legale.

Nerespectarea regimului legal de viteză, depăşirile neregulamentare, neacordarea de prioritate pietonilor, dar şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, pietoni şi motociclişti, sunt acţiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri în perioada 19-21 mai a.c. Pe linie de viteză, aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj vor fi amplasate atât în municipiu și orașe, cât și pe drumurile naționale și județene.

În perioada de referinţă, radarele vor fi prezente pe următoarele sectoare de drum: în municipiul Zalău vor fi amplasate radare pe bulevardul Mihai Viteazu, strada Gheorghe Doja şi strada Corneliu Coposu. În Şimleu Silvaniei pe strada Gheorghe Lazăr, pe DN 1H: între Şimleu Silvaniei şi Pericei, precum şi pe porţiunea de drum Şimleu Silvaniei – Nuşfalău – Ip. În Jibou, radarele vor funcţiona pe strada 22 Decembrie, precum şi pe DN 1H, între Jibou şi Var, dar şi pe DN 1G, între Bălan şi Tihău. Totodată, poliţiştii de la rutieră vor amplasa aparatele radar pe DN 1F: Românaşi – Poarta Sălajului – Sutor – Zimbor, pe ruta Sălăjeni – Sărmăşag – Bobota – Zalău – Mirşid, dar şi pe DN 1C, între localităţile Ileanda – Gîlgău – Glod. Mare grijă la pedala de acceleraţie trebuie să aibă şi cei care vor circula pe drumul judeţean 108 G: Crasna – Vîrşolţ.

Comentariile celorlalți

a pe 22.05.2017 la 16:41
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au anunţat că radarele fixe, montate in orasul Zalau, sunt prea performante si de aceea nu vor fi puse in functiune.
Aceste radare fixe, nu raspund la “stimuli” externi, la telefoane, la mita, nu stiu ai cui sunt copii care conduc cu viteza excesiva sau/si trec pe culoarea rosie la semafor,
Aceste radare fixe/ camera de monitorizare a traficului din oras, NU STIU cine este “persoana importanta” care a deposit pe linie dubla continua cu o viteza de peste 100 km/h si a si trecut pe culoarea rosie la semafor, desi se vede clar nr de inmatriculare si se stie de toata lumea a cui e masina !

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Aprilie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
20 Aprilie 2018
Citeşte mai mult