Vineri , 16 Iunie 2017

În sfârşit, Festival roman comun la Zalău şi Porolissum

  

Cele două festivaluri cu profil roman organizate în Sălaj de ani de zile vor avea loc concomitent, pentru prima dată, în acest an.

Primăria municipiului Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj au lăsat deoparte orgoliile şi au aprobat protocolul de colaborare pentru organizarea unui singur festival cu profil de reconstituire istorică antică. Colaborarea a fost aprobată astăzi de către consilierii locali.

Chiar dacă pe festivalul organizat de Primăria Zalău mai sunt obligaţii impuse de finanţarea europeană, deocamdată se merge în paralel cu cele două denumiri.

Cele două festivaluri reunite vor avea loc în perioada 15-16 iulie. În 15 iulie vor avea loc activităţile de reconstituire a istoriei antice la Zalău, apoi manifestările se vor muta, a doua zi, la Castrul roman de la Porolissum.

Comentariile celorlalți

Mrs Debbie pe 19.02.2018 la 23:40
¡¡¡Atención!!!

Soy el Sr. Johnson Williams, un prestamista legítimo de préstamos privados, ¿necesita un Préstamo para negocios o para pagar sus cuentas? En caso afirmativo, ofrecemos todo tipo de asistencia financiera a agencias de cooperación y personas financieras. Ofrecemos todo tipo de préstamos a una tasa de interés baja de 3% para solicitar un correo electrónico ahora a través de: willianloanfirm6@gmail.com y lo haremos. Proceda inmediatamente con su proceso de préstamo, los préstamos se entregan a los clientes dentro de las 24 a 48 horas. Para solicitar contacto contáctenos por correo electrónico: willianloanfirm6@gmail.com

Gracias

Sr. Johnson Williams

Director general
Correo electrónico: willianloanfirm6@gmail.com

Teléfono: +1 (409) -331-6319
magret james pe 19.02.2018 la 10:12
buna
Suntem o organizație creștină creată pentru a ajuta oamenii în nevoi de ajutor, cum ar fi asistența financiară. Deci, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare sau dacă vă aflați în orice problemă financiară și aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere sau pentru a vă plăti facturile, cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Contactați-ne astăzi prin e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) Biblia spune (Luca 11:10) cel care caută găsește; și celui care bate, ușa se va deschide. Așa că nu pierdeți această ocazie, pentru că Isus este același ieri, astăzi și pentru totdeauna. Vă rog, acest lucru este pentru serios minte și Dumnezeu se tem de oameni Primiți saluturile noastre sincere de la organizația creștină, Contactați-ne astăzi prin acest e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Sr. Chris Richard pe 15.02.2018 la 17:05
Sunt creditor înregistrat în împrumut înregistrat. Oferim împrumuturi pentru a ajuta persoanele fizice și companiile care trebuie să-și actualizeze situația financiară la nivel mondial, cu rate ale dobânzii foarte mici, cum ar fi 3% în perioada de 1 an până la 30 de ani, perioada de rambursare către orice parte a lumii. Oferim împrumuturi în intervalul minim de mii de euro până la douăzeci de milioane de euro (între € 1.000 și € 20.000.000). Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Persoana interesată trebuie să ne contacteze prin e-mail: chrisrichardloanfirm@gmail.com prin Whats App Number +1 (845) 731 5341
magret james pe 30.01.2018 la 17:24
Buna,
Ai nevoie de un împrumut urgent ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obțineți răspunsul instant. creditele sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Doamna Magret james / CEO

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Februarie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
23 Februarie 2018
Citeşte mai mult