Marţi , 12 Septembrie 2017

Împrumuturi bancare pentru beneficiarii proiectelor europene

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a publicat lista unităţilor bancare care oferă credite persoanelor ce beneficiază de fonduri europene, se arată într-un comunicat de presă remis de instituţie.

„Din experiența programării anterioare, a PNDR 2007-2013, problema cofinanțării investițiilor în agricultură și pentru dezvoltarea mediului rural a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care s-au dezangajat fonduri. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor noului Program am identificat o soluție de popularizare pe site-ul AFIR a ofertelor financiar-bancare, oferindu-le astfel oportunitatea de a alege un instrument financiar flexibil și potrivit investiției pe care doresc s-o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, disponibile țării noastre prin PNDR 2020”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

Potrivit datelor publicate de AFIR, 25 de unităţi bancare oferă servicii bancare adaptate beneficiarilor PNDR. Astfel, beneficiarii PNDR pot accesa servicii bancare de la: BCR, BANCPOST, Alpha Bank, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, LIBRA Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Banca de Export-Import a României EXIMBANK, Banca MINDBANK, Banca Patria Bank, Banca ITALO ROMENA, PIRAEUS Bank Romania, ProCredit Bank, Banca de Credit şi Dezvoltare ROMEXTERRA, Credit Agricole Bank România, VOLKSBANK Romania, Bank Leumi Romania, Anglo Romanian Bank, Banca Comercială Novabank, OTP Bank Romania, Romanian International Bank, Oikocredit, Banca Centrală Corporatistă CREDITCOOP, Fundaţia ROMCOM şi GARANTI Leasing.

Pe pagina AFIR şi-a încărcat oferta de creditare o singură instituţie bancară în vederea emiterii Scrisorilor de Garanție Bancară pentru autoritățile publice locale care derulează proiecte de investiții finanțate prin PNDR 2020, respectiv CEC Bank.

„Lista instituțiilor financiare care oferă produse de finanțare adaptate beneficiarilor PNDR nu este exhaustivă şi nu include toate instituţiile financiar-bancare ce pot oferi  produse de finanțare convenabile beneficiarilor PNDR. Această listă este orientativă, fiind publicată pe pagina web a AFIR pentru a facilita identificarea, alegerea şi contactarea instituțiilor financiar-bancare de către beneficiarii PNDR. AFIR nu a efectuat nicio selecţie sau ierarhizare a acestor instituții financiar-bancare. AFIR nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor sau a ofertelor furnizate de către instituțiile financiar-bancare din lista de mai jos”, transmite Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale persoanelor interesate.

Prin această iniţiativă AFIR doreşte să ofere potenţialilor solicitanţi date utile cu privire la modalităţile în care pot obţine cofinanţare pentru proiectele depuse. Precizăm că adeverinţele pentru a beneficia de împrumuturi bancare se eliberează de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru schemele de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017, fără a include schemele de plată din sectorul zootehnic. Aceste finanțări se acordă până la primirea subvențiilor pe suprafață pentru Campania 2017. Valoarea creditului este de până la 80 la sută din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA.

 

Comentariile celorlalți

Olivia Daniel pe 17.09.2018 la 20:59
Buna,
Sunt dna Olivia Daniel, o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(Oliviadaniel93@gmail.com)


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă la locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,
Marcu Dorlca pe 17.09.2018 la 20:59
O zi buna,
Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditorul bun care mi-a arătat lumina după ce a fost scamat de doi creditori internaționali diferiți pe Internet, toți promit să-mi dea un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de impozite și nu mi-au dat nimic nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și era un total de (3,000 de euro). Într-o zi am navigat pe Internet în căutarea confuză și frustrat, apoi am dat peste o mărturie a unei Femei care a fost de asemenea scamată și în cele din urmă a fost legată de un credit legitim și de încredere doamna Alicia Radu (aliciaradu260@gmail.com) unde a luat în cele din urmă împrumut, așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-aș lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25,000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea astăzi pentru că mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că îmi jur că voi continua să depun mărturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (marcudorlca750@gmail.com)
Angga pe 13.07.2018 la 05:53
Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durata: un
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.
Limes Asset Managers pe 06.07.2018 la 01:29
Buna,

Căutați o finanțare de afaceri credibilă? În prezent, oferim finanțare sigură persoanelor fizice care au nevoie de împrumuturi urgente pentru start-up-uri, plăti datorii, întreprinderi cu creștere economică în proporție de 5% în toate țările lumii.

Scrieți-ne în cel mai scurt timp pentru a obține finanțare / împrumuturi.

Email: Limesassetmanagers@gmail.com
Site-ul companiei: www.limeassetltd.co.uk

John Pratt
Director
Limes Manageri de active.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei