Marţi , 12 Septembrie 2017

Împrumuturi bancare pentru beneficiarii proiectelor europene

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a publicat lista unităţilor bancare care oferă credite persoanelor ce beneficiază de fonduri europene, se arată într-un comunicat de presă remis de instituţie.

„Din experiența programării anterioare, a PNDR 2007-2013, problema cofinanțării investițiilor în agricultură și pentru dezvoltarea mediului rural a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care s-au dezangajat fonduri. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor noului Program am identificat o soluție de popularizare pe site-ul AFIR a ofertelor financiar-bancare, oferindu-le astfel oportunitatea de a alege un instrument financiar flexibil și potrivit investiției pe care doresc s-o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, disponibile țării noastre prin PNDR 2020”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

Potrivit datelor publicate de AFIR, 25 de unităţi bancare oferă servicii bancare adaptate beneficiarilor PNDR. Astfel, beneficiarii PNDR pot accesa servicii bancare de la: BCR, BANCPOST, Alpha Bank, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, LIBRA Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Banca de Export-Import a României EXIMBANK, Banca MINDBANK, Banca Patria Bank, Banca ITALO ROMENA, PIRAEUS Bank Romania, ProCredit Bank, Banca de Credit şi Dezvoltare ROMEXTERRA, Credit Agricole Bank România, VOLKSBANK Romania, Bank Leumi Romania, Anglo Romanian Bank, Banca Comercială Novabank, OTP Bank Romania, Romanian International Bank, Oikocredit, Banca Centrală Corporatistă CREDITCOOP, Fundaţia ROMCOM şi GARANTI Leasing.

Pe pagina AFIR şi-a încărcat oferta de creditare o singură instituţie bancară în vederea emiterii Scrisorilor de Garanție Bancară pentru autoritățile publice locale care derulează proiecte de investiții finanțate prin PNDR 2020, respectiv CEC Bank.

„Lista instituțiilor financiare care oferă produse de finanțare adaptate beneficiarilor PNDR nu este exhaustivă şi nu include toate instituţiile financiar-bancare ce pot oferi  produse de finanțare convenabile beneficiarilor PNDR. Această listă este orientativă, fiind publicată pe pagina web a AFIR pentru a facilita identificarea, alegerea şi contactarea instituțiilor financiar-bancare de către beneficiarii PNDR. AFIR nu a efectuat nicio selecţie sau ierarhizare a acestor instituții financiar-bancare. AFIR nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor sau a ofertelor furnizate de către instituțiile financiar-bancare din lista de mai jos”, transmite Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale persoanelor interesate.

Prin această iniţiativă AFIR doreşte să ofere potenţialilor solicitanţi date utile cu privire la modalităţile în care pot obţine cofinanţare pentru proiectele depuse. Precizăm că adeverinţele pentru a beneficia de împrumuturi bancare se eliberează de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru schemele de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017, fără a include schemele de plată din sectorul zootehnic. Aceste finanțări se acordă până la primirea subvențiilor pe suprafață pentru Campania 2017. Valoarea creditului este de până la 80 la sută din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA.

 

Comentariile celorlalți

Alicia Radu pe 06.02.2018 la 23:29
Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com)APLICAREA DATELOR1) Denumirea ...........................

2) Țara .......................

3) Adresa ......................

4) Sexul ........................

5) Starea civilă .............

6) Ocupația ................

7) Numărul de telefon ...........

8) poziția în locul muncii .....

9) venit lunar ....................

10) Suma împrumutului .........

11) durata împrumutului .....

12) Scopul împrumutului ..................

13) Data nașterii ........................Mulțumesc.
Victoria Alberto pe 06.02.2018 la 23:28
Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi, și Dumnezeu poate continua să vă binecuvânteze. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
Mr James pe 31.01.2018 la 07:09
VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT? Contactați-ne acum cu o ofertă de împrumut accesibilă la o rată de 3% cu 1.000 $ și maxim 50.000.000,00 $ și Dacă sunteți interesat să fiți, vă rugăm să ne contactați la: jameswoodloan@gmail.com mai multe informații. ceasapp +18638217638
Mr James pe 31.01.2018 la 07:08
VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT? Contactați-ne acum cu o ofertă de împrumut accesibilă la o rată de 3% cu 1.000 $ și maxim 50.000.000,00 $ și Dacă sunteți interesat să fiți, vă rugăm să ne contactați la: jameswoodloan@gmail.com mai multe informații. ceasapp +18638217638

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

24 Februarie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
24 Februarie 2018
Citeşte mai mult