Marţi , 12 Septembrie 2017

Împrumuturi bancare pentru beneficiarii proiectelor europene

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a publicat lista unităţilor bancare care oferă credite persoanelor ce beneficiază de fonduri europene, se arată într-un comunicat de presă remis de instituţie.

„Din experiența programării anterioare, a PNDR 2007-2013, problema cofinanțării investițiilor în agricultură și pentru dezvoltarea mediului rural a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care s-au dezangajat fonduri. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor noului Program am identificat o soluție de popularizare pe site-ul AFIR a ofertelor financiar-bancare, oferindu-le astfel oportunitatea de a alege un instrument financiar flexibil și potrivit investiției pe care doresc s-o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, disponibile țării noastre prin PNDR 2020”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

Potrivit datelor publicate de AFIR, 25 de unităţi bancare oferă servicii bancare adaptate beneficiarilor PNDR. Astfel, beneficiarii PNDR pot accesa servicii bancare de la: BCR, BANCPOST, Alpha Bank, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, LIBRA Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Banca de Export-Import a României EXIMBANK, Banca MINDBANK, Banca Patria Bank, Banca ITALO ROMENA, PIRAEUS Bank Romania, ProCredit Bank, Banca de Credit şi Dezvoltare ROMEXTERRA, Credit Agricole Bank România, VOLKSBANK Romania, Bank Leumi Romania, Anglo Romanian Bank, Banca Comercială Novabank, OTP Bank Romania, Romanian International Bank, Oikocredit, Banca Centrală Corporatistă CREDITCOOP, Fundaţia ROMCOM şi GARANTI Leasing.

Pe pagina AFIR şi-a încărcat oferta de creditare o singură instituţie bancară în vederea emiterii Scrisorilor de Garanție Bancară pentru autoritățile publice locale care derulează proiecte de investiții finanțate prin PNDR 2020, respectiv CEC Bank.

„Lista instituțiilor financiare care oferă produse de finanțare adaptate beneficiarilor PNDR nu este exhaustivă şi nu include toate instituţiile financiar-bancare ce pot oferi  produse de finanțare convenabile beneficiarilor PNDR. Această listă este orientativă, fiind publicată pe pagina web a AFIR pentru a facilita identificarea, alegerea şi contactarea instituțiilor financiar-bancare de către beneficiarii PNDR. AFIR nu a efectuat nicio selecţie sau ierarhizare a acestor instituții financiar-bancare. AFIR nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor sau a ofertelor furnizate de către instituțiile financiar-bancare din lista de mai jos”, transmite Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale persoanelor interesate.

Prin această iniţiativă AFIR doreşte să ofere potenţialilor solicitanţi date utile cu privire la modalităţile în care pot obţine cofinanţare pentru proiectele depuse. Precizăm că adeverinţele pentru a beneficia de împrumuturi bancare se eliberează de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru schemele de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017, fără a include schemele de plată din sectorul zootehnic. Aceste finanțări se acordă până la primirea subvențiilor pe suprafață pentru Campania 2017. Valoarea creditului este de până la 80 la sută din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA.

 

Comentariile celorlalți

JIM BUFFER pe 20.11.2017 la 16:19
Aplicați pentru împrumut un mod rapid și convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului dvs. cu cea mai mică rată a dobânzii de 3% pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul are nevoie de o ofertă de împrumut minimul nostru este de 1.000.00 alegerea împrumutului de bani, sunt o înregistrare certificată și creditorii Legit, ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat de. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut deoarece termenii și condițiile împrumuturilor și suma împrumutului vă vor fi transferate. Am nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat.
ROXANA PETERS pe 14.11.2017 la 18:25
Atenţie!
Aplicați pentru un împrumut rapid, sigur și convenabil, pentru împrumuturi Xmas, împrumuturi ipotecare, oferim împrumuturi de consolidare pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă re-finanța afacerea la o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 2%. Contactați-ne astăzi prin intermediul: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM.
Suntem creditori legali și legali și vă vom servi mai bine!
Ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații despre procesul de împrumut, cum ar fi termenii de împrumut și metoda de transfer a împrumutului. Așteptăm răspunsul dvs. dacă sunteți interesat și nu veți regreta.
NOTĂ: ne puteți contacta prin e-mail: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM
Mulțumesc!
IVANA LUKA pe 14.11.2017 la 18:18
Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoria sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (ivanaluka04@gmail.com)
Anela Belmiro pe 09.11.2017 la 21:03
Bună ziua tuturor!!!
Numele meu este Anela Belmiro, din Portugalia, acum 3 săptămâni, căutam împrumut pentru a plăti pentru operația fiicei mele, din cauza disperării, am ajuns în mâinile unor escroci care au pretins că sunt creditori de împrumut. Toți promite să-mi dea un împrumut dar nu au făcut-o niciodată. Mi-am pierdut ultima economie de familie și a fost un total de 5.000 de euro. Până săptămâna trecută, o asistentă medicală la spitalul în care fiica mea a fost admisă mi-a introdus la JOAN NORMA LOAN COMPANY (joannormaloancompany@gmail.com) online, nu am crezut că există încă o companie autentică și legală oriunde în lume, așa că am fost online și au văzut mărturiile celorlalți din diferite țări despre modul în care această împrumut a ajutat-o ​​să-și împrumute împrumutul, așa că am contactat Compania și am depus o cerere de 40.000 €, în mai puțin de 24 de ore am primit suma creditului în contul meu. Aveți nevoie de un împrumut de urgență? cu amabilitate și rapid contactați compania pentru împrumutul dumneavoastră urgent și, de asemenea, să fiți un martor la fel ca mine, Contactați-i e-mail: joannormaloancompany@gmail.com

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Noiembrie 2017
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
21 Noiembrie 2017
Citeşte mai mult