Marţi , 12 Septembrie 2017

Împrumuturi bancare pentru beneficiarii proiectelor europene

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a publicat lista unităţilor bancare care oferă credite persoanelor ce beneficiază de fonduri europene, se arată într-un comunicat de presă remis de instituţie.

„Din experiența programării anterioare, a PNDR 2007-2013, problema cofinanțării investițiilor în agricultură și pentru dezvoltarea mediului rural a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care s-au dezangajat fonduri. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor noului Program am identificat o soluție de popularizare pe site-ul AFIR a ofertelor financiar-bancare, oferindu-le astfel oportunitatea de a alege un instrument financiar flexibil și potrivit investiției pe care doresc s-o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, disponibile țării noastre prin PNDR 2020”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

Potrivit datelor publicate de AFIR, 25 de unităţi bancare oferă servicii bancare adaptate beneficiarilor PNDR. Astfel, beneficiarii PNDR pot accesa servicii bancare de la: BCR, BANCPOST, Alpha Bank, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, LIBRA Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Banca de Export-Import a României EXIMBANK, Banca MINDBANK, Banca Patria Bank, Banca ITALO ROMENA, PIRAEUS Bank Romania, ProCredit Bank, Banca de Credit şi Dezvoltare ROMEXTERRA, Credit Agricole Bank România, VOLKSBANK Romania, Bank Leumi Romania, Anglo Romanian Bank, Banca Comercială Novabank, OTP Bank Romania, Romanian International Bank, Oikocredit, Banca Centrală Corporatistă CREDITCOOP, Fundaţia ROMCOM şi GARANTI Leasing.

Pe pagina AFIR şi-a încărcat oferta de creditare o singură instituţie bancară în vederea emiterii Scrisorilor de Garanție Bancară pentru autoritățile publice locale care derulează proiecte de investiții finanțate prin PNDR 2020, respectiv CEC Bank.

„Lista instituțiilor financiare care oferă produse de finanțare adaptate beneficiarilor PNDR nu este exhaustivă şi nu include toate instituţiile financiar-bancare ce pot oferi  produse de finanțare convenabile beneficiarilor PNDR. Această listă este orientativă, fiind publicată pe pagina web a AFIR pentru a facilita identificarea, alegerea şi contactarea instituțiilor financiar-bancare de către beneficiarii PNDR. AFIR nu a efectuat nicio selecţie sau ierarhizare a acestor instituții financiar-bancare. AFIR nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor sau a ofertelor furnizate de către instituțiile financiar-bancare din lista de mai jos”, transmite Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale persoanelor interesate.

Prin această iniţiativă AFIR doreşte să ofere potenţialilor solicitanţi date utile cu privire la modalităţile în care pot obţine cofinanţare pentru proiectele depuse. Precizăm că adeverinţele pentru a beneficia de împrumuturi bancare se eliberează de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru schemele de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017, fără a include schemele de plată din sectorul zootehnic. Aceste finanțări se acordă până la primirea subvențiilor pe suprafață pentru Campania 2017. Valoarea creditului este de până la 80 la sută din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA.

 

Comentariile celorlalți

Ane pe 12.06.2018 la 04:08


Acest lucru pentru a informa publicul larg că împrumutul ușor este acum acordat la o rată a dobânzii de 2%, doar persoane serioase sunt necesare pentru a vă înscrie. a lua legatura
Agent de împrumut: Larry Buknor
Website: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
Agent de împrumut: Larry Buknor
Numărul Numărul Numărul: +18454007792
Email: worldbestloans@gmail.com
Mulțumesc.
Domnul James Caver pe 08.06.2018 la 14:04
Aveți nevoie de orice fel de împrumut? dacă da, atunci contactați-mă astăzi pentru un împrumut rapid la rata dobânzii de 3% email: Happinessloan120@gmail.com

Toate cele bune
Domnul James Caver
Yetty Sunarsih pe 22.05.2018 la 16:42
Vreau să întorc toată slava lui Allah asupra a ceea ce folosește mama Alicia Radu în viața mea, numele meu este Yetty Sunarsih din Sandakan în Malaysia, eu sunt văduvă cu 3 copii, soțul meu a murit într-un accident de mașină și de atunci viața a devenit foarte nepoliticoasă pentru mine și pentru familia lui și am încercat să obțin un împrumut de la băncile de aici din Malaezia și mi sa refuzat și am dedus pentru că nu am nici o garanție și nu pot obține un împrumut de la bancă și sunt foarte trist
în această zi, care a fost loială când am trecut prin internet, am văzut mărturia ROBBI cum a obținut împrumutul de la mama Alicia Radu și am contactat-o ​​să întrebe despre mamă și cât de adevărat este împrumutul de la mama Alicia Radu și ea mi-a spus că este adevărat și am contactat-o ​​pe Matcă Mama Alicia Radu și am solicitat împrumut și împrumut am fost procesată și aprobată și în 24 de ore am primit avertizarea mea de credit în contul meu și când mi-am verificat contul, împrumutul meu a fost intact și sunt foarte fericit și am jurat că orice companie care mi-a împrumutat împrumutul va da o descriere a companiei, așa că aș dori să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta pe Mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) prin e-mailul meu: (yettysunarsihs850@gmail.com) pentru informații și, de asemenea, prietena mea Annisa Barkarya prin e-mail ei :( robbi5868@gmail.com)
Olivia Daniel pe 22.05.2018 la 16:41
Buna,
Sunt dna Olivia Daniel, o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(Oliviadaniel93@gmail.com)

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
25 Iunie 2018
Citeşte mai mult