Marţi , 31 Martie 2020

Șimleuan prins în trafic fără permis şi cu maşina neînmatriculată

Un bărbat de 32 de ani din Șimleu Silvaniei s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunile de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, șimleuanul a fost depistat în trafic luni, 30 martie, în jurul orei 21, la volanul unui autoturism a cărui autorizaţiw de circulaţie provizorie era expirată.
Mai mult, verificările efectuate de către oamenii legii au stabilit că acesta nu poseda nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii reamintesc conducătorilor auto că, potrivit Codului Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
De asemenea, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 3 ani sau cu amendă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei