Miercuri , 28 Noiembrie 2018

Hoţ din locuinţe din Sîg, arestat preventiv

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, care are la activ mai multe furturi din locuinţe, a fost reţinut de poliţişti şi, apoi, arestat preventiv. Tânărul a pătruns în mai multe locuinţe de pe raza comunei, de unde a furat bunuri şi diferite sume de bani.

Cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au stabilit că, în data de 23 noiembrie, acesta  a pătruns în locuinţa unui bărbat, iar dintr-un sertar a sustras suma de 5.850 de euro. În continuarea documentării activităţii infracţionale a rezultat faptul că tânărul a mai comis încă şase fapte de furt din locuinţe, de unde a sustras bani şi bunuri, de la articole de îmbrăcăminte până la unelte agricole, Toate faptele au fost comise pe timp de zi, în perioada 15 octombrie-23 noiembrie. Din totalul prejudiciului cauzat s-a recuperat aproximativ 75 la sută.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut duminică, 25 noiembrie, iar luni, 26 noiembrie, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Instanţa a emis mandatul, acesta fiind depus deja în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
20 Mai 2019
Citeşte mai mult