Miercuri , 3 Octombrie 2018

Hațegan, criticat aspru la Moscova

După o ratare a lui Varane, în minutul 90+5, Akinfeev a vociferat în direcția arbitrului, gesticulând către fundașul francez și Mariano Diaz, care erau căzuți peste un jucător al gazdelor. Apoi a făcut un semn prin care cerea oprirea meciului pe motiv că au trecut prelungirile, iar Hațegan nu a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul galben. Portarul naționalei Rusiei s-a arătat foarte deranjat de acest lucru și a continuat să comenteze, iar centralul din România i l-a arătat imediat și pe al doilea, spre uluiala goalkeeper-ului.

Din fericire pentru CSKA, rușii mai aveau o schimbare, aceasta oferindu-i rezervei Kyrnats prilejul debutului la echipa mare a moscoviților. A fost prima sa apariție, după 8 meciuri în care fusese rezervă.  

Akinfeev nu și-a dat seama că antrenorul său mai poate face o schimbare și, în drumul spre vestiare, încerca să se dezbrace de tricou, pentru a-l oferi unui coleg jucător de câmp care să treacă în poartă. În cele din urmă a fost liniștit de coechipieri, care i-au precizat că antrenorul poate face schimbare.

CSKA Moscova a câștigat în final cu 1-0, printr-un gol marcat în al doilea minut de Vlasic.

Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
16 Iunie 2019
Citeşte mai mult