Luni , 29 Ianuarie 2018

Hans Klemm la Zalău. Ambasadorul Statelor Unite s-a întâlnit cu oficialităţile judeţului

  

Ieri, la sediul Instituţiei Prefectului - Judeţului Sălaj a avut loc o întrevedere între Florin Florian, Prefectul judeţului Sălaj și Excelenţa Sa Hans KLEMM - Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România.

 

La întâlnire, alături de Prefectul judeţului Sălaj au participat Tiberiu Marc - Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj şi Ionel Ciunt – Primarul municipiului Zalău.

 Vizita în judeţul Sălaj a avut ca scop întărirea relaţiilor de colaborare economică și culturală cu reprezentanţii instituţiilor şi autorităţilor publice din judeţul Sălaj. În acest context, membrii delegației județului au prezentat avantajele competitive ale județului Sălaj din punct de vedere economic, turistic şi al deschiderii manifestate faţă de mediul de afaceri.

În discuție au mai fost abordate teme legate de corelarea formării profesionale cu nevoile pieței muncii, de pașii întreprinși în dezvoltarea sectorului medical, precum și de cooperarea româno-americană în domeniul economic. 

Comentariile celorlalți

zalaucu pe 05.02.2018 la 11:28
cum ne afecteaza pe noi cei multi si cinstiti??!!1nici intr un caz...poate pe voi cei care,stim noi cum ati facut averea...!!!!???/ca sa nu mai vb. de scoala...
Buboi Petru pe 04.02.2018 la 20:26
Poate ca domnul ambasator o sa-si schimbe impresia dupa ce edili din Salaj il va fi lamurit, despre cat de important este sa fie schimbate legile Macoviste care ne afecteaza pe romani cei multi!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei