Joi , 28 Noiembrie 2019

Hai la teatru de 1 Decembrie

Un spectacol interactiv cu trei actori veniți tocmai din București este propunerea pe care Asociația Pro Teatru o face zălăuanilor pentru ziua de 1 Decembrie. Piesa "Căldură mare?" după schițele lui Ion Luca Caragiale, se va juca la Kalvineum - fosta Casa Municipală de Cultură de pe strada Corneiu Coposu nr. 17.

Într-o lume abulică și dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca și cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale și în același timp, vechi de când lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depășesc limita stupidului, deși Einstein ne învață că universul are limite, prostia omului nu!, spun reprezentanții Asociației Pro Teatru, organizator al evenimentului.
"Căldură? MARE?" este un spectacol de divertisment, în care actorii Daniel Hara, Andrei Seușan și Eduard Cârlan joacă cu publicul pentru a-i face să se simtă parte din poveste, din lumea spectaculoasă a lui Caragiale. Umorul și buna dispoziție vă vor destinde timp de o oră , alături de renumitele personaje Lache, Tache și Mache.

Spectacolul a fost selectat în Festivalulul Național de Teatru Independent 2013 și în Festivalul “25 De Ore De Teatru Non Stop" 2013.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, elevii, studenții și pensionarii beneficiinde de reduceri de 25%. Biletele se găsesc online pe site-ul www.proteatru.ro sau la în format fizic la Biblioteca Județeană Sălaj de luni până vineri între orele 15:00-18:00.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei