Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Vineri , 6 Octombrie , 2017

Grav accident! O maşină parcată în pantă s-a răsturnat peste o femeie

de Cristina POP

 Un accident deosebit de grav a avut loc joi după amiaza. O maşină care era parcată a în pantă, s-a pus în mişcare şi s-a răsturnat peste o femeie în vârtă de 58 de ani.

La faţa locului au sosit echipaje de prim ajutor.

Joi dupa amiaza, la ora 18.24, politia a fost sesizata despre faptul ca in curtea unui imobil de pe strada Marin Preda, din municipiu, s-a rasturnat o autoutilitara peste o femeie. Autoutilitara se afla parcata in panta. La un moment dat masina s-a pus in miscare, femeia a vrut sa o opreasca, moment in care autoutilitara s-a rasturnat peste aceasta”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

La faţa locului, un echipaj SMURD în colaborare cu un echipaj al ambulanţei cu medic au iniţiat manevrele de resuscitare şi victima a ieşit din stopul cardiorespirator în care se afla fiind transportată la UPU SMURD Zalău.

Pompierii au deconectat bateria autoturismului pentru evitarea producerii unui incendiu.

Femeia are 58 de ani si este din Cehu Silvaniei. 

 

UPDATE

 

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Spitalului Judeţean, după ce femeia a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primrii Urgenţe, după care a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, secţia Chirurgie Generală I.