Marţi , 8 Ianuarie 2019

Gratuitate la transportul în comun în municipiu

Din prima zi a acestui an, elevii, studenţii, pensionarii şi persoanele vârstnice vor circula gratuit în municipiu cu mijloacele de transport în comun, în baza abonamentelor gratuite eliberate de S.C. Transurbis S.A.

Potrivit  unei Hotărâri a Consiliului local din 20 decembrie 2018, pensionarii, persoanele vârstnice (adică persoanele care au îndeplinit vârsta de pensionare stabilită de lege), elevii şi studenţii beneficiază, din această lună, de transoport gratuit cu autobuzele,  în baza abonamentelor gratuite eliberate de S.C. TRANSURBIS S.A.
Actele necesare
și abonamentele vor fi distribuite în punctele de vânzare a biletelor și abonamentelor.

Pentru pensionari, actele necesare sunt o fotografie tip buletin; cupon pensie sau decizie de pensionare în copie şi original, cartea de identitate în copie şi original şi declarație privind acordul prelucrării datelor personale.

Pentru elevii până la 14 ani sunt necesare o fotografie tip buletin; o copie a
certificatului de na
ștere, copie dupa cartea de identitate a unuia dintre părinţi,
carnetul de elev vizat la zi şi o declara
ție a parintelui sau a tutorelui privind acordul prelucrării datelor personale.

Pentru preșcolari , e nevoie de o fotografie tip buletin; o copie după certificatul de naştere, copie dupa cartea de identitate a unuia dintre părinţi şi o declarație a parintelui sau a tutorelui privind acordul prelucrării datelor personale.

Pentru studenți, sunt necesare o fotografie tip buletin; cartea de identitate în copie şi original, carnetul de student vizat la zi şi declaraţie privind acordul prelucrării datelor personale.

 

 

Şi alte categorii de persoane vor beneficia de această facilitate

 

De transport gratuit cu autobuzele Transurbis vor beneficia şi copiii care primesc pensie de urmaș cu domiciliul în Zalău, veteranii de război, invalizii și văduvele de război precum și eroi, martiri ai revoluției din decembrie 1989, persoanele persecutate din motive politice, persoanele deportate în străinătate ori constiuite prizonieri. În cazul acestora, actele necesare sunt copia şi originalul actului care le confer una din aceste calităţi, o fotografie tip buletin; cartea de identitate în copie şi original şi declarație privind acordul prelucrării datelor personale.

Toate aceste documente se depun la punctele de distribuire a  biletelor  și a abonamentelor.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop