Duminică , 4 Noiembrie 2018

Gicu Grozav a rămas fără echipă

 

Formaţia nou-promovată a fost interesată de fotbalistul de 28 de ani şi înainte ca acesta să aleagă Dinamo, însă acum situaţia s-a schimbat. Oficialii sibienilor susţin că nu-l mai vor pe internaţionalul român. „Nu se pune problema să mai ajungă Gicu Grozav la noi. I-am făcut o ofertă în urmă cu o lună, înainte să semneze cu Dinamo, dar acum nu am mai discutat despre un eventual transfer. Nu se pune problema. Dinamo ne-a suflat trei jucători: Axente, Popovici şi Grozav. Acum se pare că ne-a făcut un bine. Cred că există un Dumnezeu al echipelor mici, al echipelor nou-promovate. Deci nu, nu ne gândim să-l aducem pe Grozav”, a declarat preşedintele lui Hermannstadt, Teodor Birţ, pentru ProSport.

Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu Dinamo

Gicu Grozav (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo. Fotbalistul le-a cerut șefilor grupării din Ștefan cel Mare dezlegarea, fără pretenții financiare suplimentare, iar aceștia au fost de acord.

Sosit la Dinamo în urmă cu o lună, fotbalistul a avut evoluții șterse și totul a culminat cu umilința de joi seară, din Cupa României, când alb-roșiii au fost eliminați de Csikszereda în urma loviturilor de departajare.

Grozav a executat ultima lovitură de la 11 metri din seriile de câte 5 și, dacă ar fi înscris, Dinamo s-ar fi calificat în sferturile de finală. Mijlocaşul s-a făcut însă de râs: a încercat o „scăriță” și a ratat lamentabil.

Ulterior, Dinamo a fost eliminată de Csikszereda, după 5-6 la loviturile de departajare (2-2 după 90 de minute, 3-3 după prelungiri).


Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult