Joi , 1 Martie 2018

Ger în toată ţara

 La început de primăvară calendaristică, Judeţul Sălaj se află sub Cod Galben Galben de ger

 

Judeţul Sălaj se află sub o atenţionare Cod Galben de ger ce a fost emisă la sfârşitul lunii februarie şi este activă până vineri seara, la ora 20.00. Avertizarea este valabilă pentru toată ţara, nu doar pentru judeţul Sălaj, astfel că  valul de frig va persista și se va intensifica mai ales pe parcursul nopților, când  se vor înregistra temperaturi cu peste 10-15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi pe toată perioada de referinţă negative în toate regiunile și va fi ger mai ales dimineața și noaptea.

 

În acelaşi interval, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova  se află sub un Cod Portocaliu ce va expira vineri, 2 martie, la ora 20.00,  interval în care sunt aşteptate temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua.  Temperaturile maxime se vor situa frecvent între -12 și -6 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar izolat există posibilitatea de a se înregistra temperaturi chiar şi sub -25 grade.

Gerul continuă să fie prezent şi în cursul nop
ții de vineri spre sâmbătă când în Transilvania se vor înregistra temperaturi de minus 10 grade, valoare ce se află sub pragul de ger. Atât pentru perioada prognozată, cât şi pentru zilele de 3 şi 4 martie, meteorologii  anunţă şi posibilitatea căderii unor precipitaţii sub formă de ninsoare. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
20 Martie 2019
Citeşte mai mult