Joi , 8 Februarie 2018

Gala Culturii Sălăjene, prilej de strângere de fonduri pentru Casa Memorială „Iuliu Maniu”

 Direcţia de Cultură Sălaj dedică organizarea din acest an a Galei Culturii Sălăjene strângerii de fonduri necesare continuării lucrărilor la Casa Memorială „Iuliu Maniu” din Bădăcin

 

Cea de-a VIII-a ediţie a Galei Culturii Sălăjene se transformă în acest an într-un eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru continuarea lucrărilor la Casa Memorială „Iuliu Maniu” din Bădăcin, eveniment la care sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc să se implice activ în Campania „Salvaţi istoria naţională, Salvaţi Casa lui Iuliu Maniu”. Gala Culturii Sălăjene va avea loc vineri, 16 februarie, ora 18,00, la Restaurantul Brilliant Parc din municipiul Zalău, iar organizatorii se aşteaptă ca la eveniment să ia parte 400 de persoane. Până în prezent au fost rezervate o treime din totalul locurilor disponibile, la eveniment anunţându-și deja prezenţa directorul Institutului Naţional al Patrimoniului, Ştefan Donici, secretarul de Stat Paul Cotîrleţ şi Episcopul Greco-Catolic de Oradea, PSS Virgil Bercea. Intrarea la acest eveniment se face pe baza unor invitaţii plătite în prealabil, iar costul unei astfel de invitaţii este de 200 lei, bani ce vor fi direcţionaţi exclusiv Casei Memoriale Iuliu Maniu. Achiziţionarea invitaţiilor se face la sediul Direcției Județene pentru Cultură Sălaj, respectând principiul primul venit primul servit, până la epuizarea locurilor, cu menţiunea că se vor emite chitanţe pentru aceste invitaţii. În cadrul Galei vor fi organizate şi câteva licitaţii care să contribuie la demersul caritabil iniţiat de Direcţia pentru Cultură Sălaj.
„În anul acesta trebuie să demonstrăm mai mult că putem să facem. Se vorbeşte foarte mult despre Centenar, s-a vorbit de ani de zile despre lucrările de reabilitare, iar anul acesta trebuie să facem mai mult decât să vorbim. Este ocazia ca fiecare dintre noi să facă ceva pentru Iuliu Maniu”, transmite directorul Direcţiei pentru Cultură Sălaj, Doina Cociş.

Persoanele care doresc să obţină mai multe infomaţii legate de eveniment, să facă rezervări sau să facă donaţii suplimentare sunt invitate să apeleze la numerele de telefon 0260 661757 sau 0735 780 580. 

Comentariile celorlalți

ION pe 08.02.2018 la 12:34
COCIS ASTA E UN COMO AL CULTURII!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Februarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
18 Februarie 2019
Citeşte mai mult