Joi , 25 Ianuarie 2018

Furt de peste 21.000 de lei dintr-un local. Vânzătoarea a fost ameninţată cu acte de violenţă

 Miercuri dimineaţa, un bărbat a intrat într-un local din municipiu şi, după ce a ameninţat-o pe vânzătoare cu acte de violenţă, a luat suma din încasări, respectiv peste 21 de mii de lei, după care a părăsit localul.

În dimineața zilei de 24 ianuarie, la ora 5.21, Poliția a fost sesizată despre comiterea unui furt de bani de la o societate comercială din municipiul Zalău.

 „Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că angajata societății a fost amenințată cu acte de violență de un bărbat necunoscut, care i-a solicitat banii din încasări, respectiv suma de 21.188 lei, după care a părăsit localul”, precizează Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Comentariile celorlalți

lukantoniu pe 27.01.2018 la 00:50
JOB DE ACASA . Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: lukantoniu@yahoo.com

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei