Marţi , 23 Aprilie 2019

Fotolii vacante la șefia instanțelor și parchetelor sălăjene

Două funcții de conducere în instanțele sălăjene și alte două în Parchete sunt scoase la concurs în această perioadă de către Consiliul Superior al Magistraturii. Este vorba despre fotoliul de vicepreședinte al Tribunalului Sălaj, cel de președinte al Judecătoriei Jibou, postul de prim-procuror adjunct pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj și cel de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

 

În total, la nivel național sunt puse la bătaie 132 de posturi în curțile de apel, tribunale și judecătorii, și 123 în parchete, concursurile urmând a avea loc în perioada 12 aprilie-20 iunie. Cererile de înscriere se depun până în 3 mai.

 

Candidații vor susține trei probe: un test psihologic, în cadrul căreia candidaților le va fi evaluată capacitatea de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și le va fi verificată rezistența la stres, susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere și testul scris privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Aspiranții la aceste funcții trebuie să fi obținut calificativul "foarte bine" la ultima evaluare, să nu fi fost sancționați disciplinar în ultimii trei ani și să funcționeze de cel puțin doi ani la instanța ori parchetul la care este vacant postul.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei