Miercuri , 6 Noiembrie 2019

Fotografii din Sălaj, expuse în Ucraina

Fotografiile din Sălaj, realizate in cadrul Taberei de Fotografie "Sălaj-Frumusețe, Tradiție, Poveste" vor fi expuse în Castelul din Ujgorod, Ucraina în cadrul unei expoziții care va avea vernisajul joi, 7 noiembrie, la ora 15, în Ujgorod, Ucraina.
Instantaneele au fost surprinse de către Adela Rusu, Ovi D. Pop, Istvan Magdo, Gyula Both, Zsolt Bikfalvi, Mirel Matyas și Volodimir Norba. Fotografia de pe afiș este realizată în localitatea Marin, în casa Patriciei Toma.
 
Ajunsă la a treia ediție, tabăra "Sălaj-Frumusețe, Tradiție, Poveste" a avut loc în perioada 24 -30 mai, în organizarea Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Varadinum Foto Club Oradea România sub patronajul International Union of Photographers, cu scopul de a promova județul prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale, care au potențial în atragerea turiștilor.
10 artiști fotografi de talie internațională, distinși cu numeroase premii la concursurile de profil au fost prezenți pe meleaguri sălăjene, pentru a surprinde cele mai frumoase detalii ce definesc cultura şi tradiţiile judeţului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei