Luni , 9 Iulie 2018

Fostul spital de contagioase din Șimleu va fi reabilitat

Primăria Șimleu Silvaniei a depus un nou proiect de investiții ce cuprinde reabilitarea fostului spital de contagioase și amenajarea unui parc în curtea acestuia. Proiectul Complexului Multifuncțional „Măgura” prin care se dorește atragerea unor noi bani europeni, cuprinde reabilitarea clădirii vechiului spital de contagioase, loc în care va fi construit și un parc, dar și reabilitarea spitalului lui Pușcaș, respectiv Centrului de Asistență și îngrijiri medicale.

 

„În doar trei ore de la deschiderea Axei 13.1 am depus proiectul Complexului Multifuncțional «Măgura» ce cuprinde două părți: o parte de agrement în care vom înființa un parc pe strada Stephanus Martonfi la vechiul spital, vom reabilita clădirea vechiului spital de contagioase și vom reabilita și îi vom da o funcțiune clădirii fostului spital al lui Pușcaș, cum îl știu șimleuanii, respectiv Centrului de Asistență și îngrijiri medicale. Este un proiect destul de complex și eu spun ca va fi foarte util și benefic pentru șimleuani”, precizează primarul orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș.

Proiectul de investiții face parte din cele 8 proiecte depuse prin POR prin care vor fi atrași în Șimleu peste 13 milioane de euro.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
23 Martie 2019
Citeşte mai mult