Duminică , 1 Aprilie 2018

Fostul premier Dacian Cioloș și-a lansat partidul

 La o săptămână după participarea la dezbaterea de la Zalău, fostul premier Dacian Cioloș și-a lansat noul proiect politic, Mișcarea România Împreună.

 

,,De ce am făcut acest lucru? Pentru că politica, cea care ar trebui să ne dea soluții la provocări care ne afectează pe noi și familiile noastre, a ajuns goală de conținut, e rudimentară în metode și în exprimare, orbecăie într-o luptă searbădă, fără ieșire, fără câștigători, fără viitor. Cum putem noi, oamenii acestei țări, să schimbăm politica, să o facem să ne servească pe noi și viitorul nostru? Răspunsul pe care vi-l propunem este să construim ÎMPREUNĂ o nouă agendă politică pentru ROMÂNIA. Ceea ce vă propunem este să ne asumăm cu toții să facem mai mult pentru noi și pentru țară, fără să mai așteptăm de la politicienii actuali ceea ce ei nu pot și nu știu. Ceea ce vă propunem este un nou proiect politic: Mișcarea România Împreună!”,  este mesajul pe care Dacian Cioloș și susținătorii săi îl dau odată cu lansarea noului partid.

 

Primul pas a fost depunerea actelor la tribunal pentru înființarea partidului. În următoarele luni, Mișcarea România Împreună își propune să înceapă pregătirile pentru alegerile care vor urma. ,,Avem nevoie acum de cât mai mulți simpatizanți și voluntari care să poată să pună umărul și să ajute. Oameni gata să își asume că schimbarea se face nu pentru ei, ci cu ei. Oameni care sunt gata să doneze timp și bani pentru a construi o clasă politică așa cum ar trebui să avem. Oameni care atunci când partidul va primi aprobarea judecătorească să devină membri de partid”, mai spun cei de la Mișcarea lui Dacian Cioloș.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Februarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
23 Februarie 2019
Citeşte mai mult