Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Luni , 19 Februarie , 2018

Fostul prefect Marin Nițu a intrat în politică

de Melania SUCIU

 Fostul prefect al Sălajului, Marin Nițu,  și-a anunțat intrarea în politică alături de Dacian Cioloș.

 

Fostul prefect Marin Nițu este unul dintre cei 19 fondatori ai comunității locale Ro100 Cluj. Comunitatea clujeană s-a constituit în urmă cu două săptămâni, iar coordonator a fost desemnat conf. dr. abilitat Valentin Naumescu.

”Dacă până acum am stat în afara activității politice, doresc să mă implic politic în viitorul partid care se va constitui în perioada următoare. Îmi doresc ca profesioniștii să fie folosiți în administrația publică  astfel încât aceasta să fie în folosul cetățeanului”, a precizat   Marin Nițu, fostul prefect de Sălaj, pentru Sălăjeanul.

 

Marin Nițu a fost prefect al Sălajului în perioada guvernării lui Dacian Cioloș. În luna decembrie a anului trecut, înaltul funcționar public a ieșit la pensie, astfel că  acum poate să activeze politic. A ales comunitatea clujeană a Platformei România 100 pentru că locuiește la Cluj-Napoca de câțiva ani. Potrivit fostului prefect, fondarea comunității clujene a generat o emulație masivă de potențiali membri, în doar două săptămâni ajungându-se la 200 de persoane.

Marin Nițu mai spune că în 21 martie, la Biblioteca Central Universitară  va avea loc lansarea oficială a comunității Ro 100 Cluj. La eveniment va participa și fostul premier al României, Dacian Cioloș.