Luni , 14 Noiembrie 2016

Formaţie completă pentru ATOP

Consilierii judeţeni au votat completarea ATOP, după aproape cinci luni de la constituirea noului Consiliu Judeţean. Au concurat doar cei doi reprezentanţi ai PMP din Consiliu.

În şedinţa extraordinară de Consiliu Judeţean, care a avut loc ieri dimineaţă, s-a votat completarea ultimului loc vacant din ATOP. Prima propunere a venit din partea reprezentantului PMP Dorin Gorgan, care l-a propus pe colegul său, Valentin Big. Spre surprinderea multora, cea de-a doua propunere a venit tot de la PMP, Valentin Big propunându-l pe Dorin Gorgan. Practic, cei doi membri ai PMP din Consiliul Judeţean s-au propus reciproc pentru a ocupa singurul loc rămas liber în ATOP.

Votul secret s-a desfăşurat la finalul şedinţei. După exercitarea votului, câştig de cauză a avut Dorin Ioan Gorgan. Gorgan a obţinut 23 de voturi „pentru”, patru împotrivă, două voturi fiind nule. „Contracandidatul” său, Valentin Big, a avut un singur vot „pentru”, 25 împotrivă şi trei voturi au fost nule.

Locul ocupat de Dorin Gorgan de la PMP în ATOP a devenit vacant la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, când liberalul Marcel Zaharia a demisionat. Liberalii au cerut ieri executivului Consiliului Judeţean să se aibă în vedere o scădere a indemnizaţiei de şedinţă pentru membrii ATOP, de la 20 la sută la 5 la sută din indemnizația preşedintelui Consiliului Judeţean.

 

Comentariile celorlalți

Liviu Balint zis Como un Penal pe 15.11.2016 la 11:34
LIVIU BALINT zis COMO (care candidează la Camera Deputaților) ESTE UN PENAL! OMUL ASTA A FURAT FĂCÂND EVAZIUNE FISCALA CU TVA PENTRU CARE A FOST CONDAMNAT DEFINITIV. IN CAMPANIE SAU LA ORICE DEZBATERE ELECTORALA LUI COMO TREBUIE SA II SE PUNĂ O SINGURA ÎNTREBARE: PUTEȚI SA NE PREZENTAȚI O COPIE A CAZIERULUI JUDICIAR? PERSONAL LA ORICE DEZBATERE LA CARE MERGE COMO MA DUC SA IL ÎNTREB ACEST LUCRU SA ȘTIE TOT SALAJUL CINE E ACEST HOT.
aligator pe 15.11.2016 la 08:24
Pacat ca nu a iesit domnul Big.Este un om destept,merita acest post pentru un om asa competent.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei