Luni , 29 Ianuarie 2018

Florin Răcoare va fi condus mâine pe ultimul drum

 Florin Răcoare, tânărul care s-a luptat timp de aproape un an cu o boală crâncenă - leucemia, a pierdut bătălia. El va fi condus mâine pe ultimul drum, funeraliile având loc la Capela Cimitirului din Zalău.

După ce și-a petrecut mai multe luni la o clinică din Italia, acolo unde trebuia să se realizeze transplantul de celule stem, în urmă cu câteva săptămâni el a ajuns acasă, în România, întrucât pe corpul său au pus stăpânire infecțiile, care nu au permis intervenția medicilor. La recomandarea acestora, Florin s-a întors acasă cu speranța că aceste infecții vor dispărea. 

 Din păcate, starea lui de sănătate nu s-a ameliorat, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă inima lui a încetat să mai bată. „Cu adâncă durere în suflete, vă anunțăm că eroul nostru, Florin, a plecat spre Ceruri să fie alături de îngerași după o luptă îndelungată. Pentru toți cei care l-au cunoscut și vor să îi aducă un ultim omagiu, o vor putea face marți 30.01.2018 de la ora 13 la Capela Cimitirului Zalău. Drum lin și odihnă veșnică, scumpul nostru Florin”, a precizat Adina Călin, prietena lui Florin, pe o reţea de socializare.

 

Mesaje emoţionante pe reţelele de socializare

Pe pagina destinată campaniei de strângere de fonduri pentru Florin au început să curgă mesajele. Oameni care i-au cunoscut povestea au transmis gândurile lor de mângâiere pentru cei îndureraţi:

„Chiar dacă nu vă cunosc Adina& Florin am sperat alături de voi la mai bine! Nu pot să cred...Și totodată sunt tristă. Dumnezeu să îți dea putere și mângâiere sufletului Adina, să mergi mai departe, atât ție cât și familiei. Să se odihnească în pace!"

„Sincere condoleante! Păcat, a fost tânăr și avea o poveste frumoasă pe care să o scrie alături de iubita lui, dar...Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi în parte. Va fi un înger și va fi alături de cei dragi! Va fi îngerul tuturor acelor care i-au fost alături în această perioadă grea din viața lui. Dumnezeu să-l odihnească!"

„Dumnezeu mi-a dat ocazia să te cunosc ai fost un om minunat, bun la suflet și nu ai ezitat niciodată în ai ajuta pe ceilalți, am sperat mereu că te vei face bine, dar soarta...soarta nu o putem schimba, sunt sigură că Dumnezeu a ales ce e mai bine pentru tine. Dumnezeu să te ierte și să te odihnești în pace! Multă putere pentru tine Adina și multa putere familiei!"

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei