Marţi , 15 Mai 2018

Flori în Liga Florilor la final de sezon

 

La ultimul meci disputat de Handbal Club Zalau pe teren propriu in aceasta editie de campionat, partida in care formatia antrenata de Gheorghe Tadici s-a impus cu scorul de 27-19, a „plouat cu flori” pe terenul de joc.

 Astfel, la finalul partidei profesorul Gheorghe Tadici și președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, au oferit buchete de flori celor patru handbaliste care se vor despărți de HC Zalău. Ana-Maria Drăguț, Larisa Tamaș, Ana Ciolan și Paula Vișan au fost surprinse plăcut de acest gest de apreciere, completat de florile dăruite și de colegele de echipă. 

„După cum ați văzut, pentru câteva jucătoare am făcut un fel de retragere de la echipa noastră de club, ele, sigur, vor evolua în continuare la alte echipe de club. Le mulțumim tuturor pentru ceea ce au făcut pentru echipă și le urăm mult succes în activitatea viitoare și în viață”, a declarat managerul echipei, profesorul Gheorghe Tadici. 
Ana-Maria Drăguț va ajunge din vară în Ungaria, la Kisvardai, iar Ana Ciolan și Larisa Tamaș au semnat cu Corona Brașov. Incertă până în acest moment este formația la care va evolua Paula Vișan, cea care a fost „îngerul păzitor” al porții echipei HC Zalău. Le mulțumim și noi, alături de suporteri și le dorim mult succes și fair-play în următoarea ediție de campionat!
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei