Vineri , 20 Octombrie 2017

Filmul „Octav”, proiecţie specială la Zalău

 „Octav”, lung-metrajul cu Marcel Iureș în rol principal, va avea proiecție specială la Zalău pe data de 26 octombrie 2017, în clădirea Transilvania, la ora 19:00.

Spectatorii vor avea, astfel, ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav” și a producătorului executiv Cristina Dobrițoiu. 
Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Zalău, al Consiliului Local Zalău și al Casei Municipale de Cultură Zalău. Intrarea este gratuită şi se face pe bază de invitaţie, pe care o găsiţi la Casa Municipală de Cultură Zalău. 
Povestea lui Octav (jucat de Marcel Iureş la maturitate) se concentrează în jurul acestei oglinzi prin care pătrunde în universul minunat al copilăriei, unde râsetele copiilor şi jocurile îi amintesc de ce înseamnă să fii copil. Această poartă spre copilărie îl ajută pe Octav să desluşească sensul călătoriei sale. Oglinda invită spre reflecţie în sensul cel mai nobil cu putinţă, şi anume căutarea sinelui prin accesul la memorie, prin senzaţiile ce le pot trezi amintirile. Octav la maturitate încearcă prin acest mod să prezinte un personaj ce caută în trecutul său momentele cheie, definitorii pentru copilăria şi adolescenţa sa.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
14 Decembrie 2018
Citeşte mai mult