Marţi , 5 Mai 2020

Festival Internațional de Film de Foarte Scurt Metraj

Consiliul Județean Sălaj se implică și în acest an în organizarea Festivalului Internațional de Film de Foarte Scurt Metraj. Evenimentul ajuns la a 22-a ediție, va fi organizat în parteneriat cu Institutul Francez din România, în perioada 5-14 iunie, în format online.

 

Pentru susținerea în continuare a unei oferte culturale de calitate pentru publicul sălăjean în pofida contextului excepțional traversat în această perioadă și cu respectarea constrângerilor impuse de situația sanitară, cea de-a 22-a ediție a evenimentului va fi una într-un format digital. Festivalul organizat de Consiliul Județean Sălaj în parteneriat cu Institutul Francez din România va aduce în fața publicului, între 5 și 14 iunie, 122 de filme de foarte scurt metraj. Acestea sunt protejate de o parolă și vor putea fi urmărite on-line pe platforma festivalului, în condiții puse la dispoziție prin intermediul site-ului și a paginii de Facebook a administrației județene.

 

Organizatorii își propun ca alternativă digitală din acest an a Festivalului Internațional de Film de Foarte Scurt Metraj să fie completată, în perioada 7-17 noiembrie 2020, și de proiecția în sală, în situația în care condițiile sanitare o vor permite, a selecției Best Of și a Competiției românești de filme de foarte scurt metraj.

 

A.V.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei