Miercuri , 15 Martie 2017

Femeile, decisive în campaniile PSD

  

Organizaţia Femeilor Social-Democrate din Sălaj s-a reunit în şedinţă de Birou Executiv Judeţean pentru a stabili calendarul acţiunilor propuse pentru următorul semestru.

 

Femeile din OFSD Sălaj s-au întâlnit, marţi, într-o şedinţă de Birou Executiv Judeţean în cadrul căreia au analizat implicarea lor în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

 

 „Chiar dacă femeile nu au fost propuse pe locuri eligibile în listele PSD Sălaj, scorul foarte bun obţinut la alegerile parlamentare s-a reflectat pozitiv asupra prezenţei femeilor în cele două camere ale Parlamentului. (...) PSD are un număr de 52 de femei în Parlamentul României (un procent de 25 la sută). La Camera Deputaţilor, PSD are un număr de 41 de femei parlamentar, iar la Senat PSD are un număr de 11 femei parlamentar. Comparativ, toate celelalte partide parlamentare inclusiv minorităţile, au împreună  un număr de 37 de femei parlamentar. În concluzie, PSD însumează mai mult de jumătate din totalul femeilor care au obţinut mandate de parlamentar, acest scor fiind unic pentru PSD la toate alegerile de după 1990”, a precizat Daniela Coţa, preşedinte OFSD Sălaj.

 

Invitat special la întâlnirea femeilor social-democrate a fost primarul oraşului Jibou, Dan Ghiurco, care şi-a încurajat colegele de partid şi le-a asigurat că le va sprijini în acţiunile lor.

„Dacă e cineva în măsură şi, probabil, sunt mai mulţi aleşi în măsură să vorbească de implicarea femeilor, eu sunt unul dintre beneficiarii implicării doamnelor în campania de la Jibou”, a recunoscut Dan Ghiurco, primarul oraşului Jibou, la şedinţa colegelor sale din OFSD Sălaj.

La aceeaşi şedinţă, femeile social-democrate au stabilit şi calendarul acţiunilor asumate pentru următorul semestru. 

Salajeanul TV

Meteo

20 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop