Luni , 12 August 2019

Femeie violată şi jefuită în Zalău

Lipsită de libertate, violată şi cu telefonul mobil furat. Este păţania unei femei de 40 de ani din Zalău, care a fost dusă cu forţa pe un teren viran, în spatele Autogarii din municipiu, de un bărbat cunoscut într+un club, vineri noaptea. Autorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

În 10 august, la ora 07.00, poliţiştii au fost anunţaţi de o persoana de sex feminin, de  40 ani din Zalau , că în jurul orelor 02:30-03:00, în timp ce se pregătea să plece spre casă de la un un club  din Zalău, a fost rugată de un bărbat pe care îl cunoscuse în incinta localului respectiv să-l ducă și pe el la o pensiune din municipiu, unde acesta ar fi fost cazat. Cei doi au plecat cu mașina femeiii,  iar pe drum, sub constrângere și amenințări, aceasta  a fost obligată să meargă pe un teren viran în spatele Autogarii Zalau , unde a întreţinut relaţii sexuale şi a fost deposedată de un telefon mobil.

În scurt timp a fost identificat şi autorul faptei, în persoana unui cetăţean  de 31 ani din  județul Vaslui.  Bărbatul suspectat de comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate și furt calificat a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, în cursul zilei de sâmbătă. Ulterior , acesta a fost prezentat Judecătoriei Zalău, instanţa dispunând ca acesta să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Noiembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
21 Noiembrie 2019
Citeşte mai mult