Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Vineri , 6 Octombrie , 2017

Femeie din Hida, reţinută pentru furt. Prejudiciul se ridică la 15.000 de lei

de Cristina POP

 O femeie de 34 de ani din Hida a pătruns în şase locuinţe de pe raza comunelor Hida şi Bălan, de unde a sustras bijuterii şi sume de bani. Prejudiciul se ridică la 15.000 de lei, acesta nefiind recuperat de poliţişti decât în proporţie de 20 la sută.

Femeia, bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada mai-septembrie, a fost prinsă joi, 5 octombrie, de polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Hida. Din probatoriul administrat s-a stabilit că în perioada 1 mai-15 septembrie a.c., aceata ar fi pătruns, pe timp de zi, în locuințele a șase persoane, de pe raza comunelor Bălan și Hida, de unde a sustras bijuterii și diferite sume de bani”, precizează Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Prejudiciul cauzat în aceste fapte penale se ridică la aproximativ 15.100 lei, până în prezent fiind recuperat în proporție de 20  la sută

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost reținută și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, fiind prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acesteia.