Luni , 5 Noiembrie 2018

FCSB - Astra 1-0

„L-am studiat pe Llulaku împreună cu Marius Popa, antrenorul cu portarii. Bine, acum la penalty ştiţi cum e. Am simţit că va da în dreapta mea şi am reuşit să parez”, a spus Bălgrădean la final.

Bălgrădean a mai avut şi alte intervenţii salvatoare în faţa celor de la Astra. „Ne aşteptam să ne fie greu, pentru că jocul nostru nu e acela pe care ni-l dorim. Dar important e că am reuşit să obţinem cele trei puncte”, a mai spus portarul celor de la FCSB.

Bălgrădean a criticat şi calitatea gazonului de pe Arena Naţională, acesta prezentându-se deplorabil. „Gazonul e foarte rău, execrabil. Poate a fost cel mai prost teren pe care am jucat în toată cariera mea”, a mai spus Cristi Bălgrădean.

Bălgrădean a prefaţat şi derby-ul de duminica viitoare cu Dinamo. „Voi fi tratat cu ostilitate de fanii lui Dinamo, şi când eram acolo mă tratau aşa. Dar eu îmi fac treaba la echipa mea şi ţin pe această cale să le transmit un mesaj suporterilor noştri: îi aştept lângă noi, pentru că avem nevoie de susţinere. Va fi un derby disputat şi sper ca la final noi să fim învingători”, a mai spus Bălgrădean.

Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult