Joi , 20 Februarie 2020

Expoziție caritabilă "Mărțișor pentru speranță”

Expoziția caritabilă "Mărțișor pentru speranță" va fi vernisată luni 24 februarie, la ora 12, la Galeria de Artă ,"Ioan Sima" Și va putea fi vizitată până în 1 martie, între orele 9 și 17.
Evenimentul este organizat de Asociația Prader Willi din România și Asociația Plai Transilvan, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și se derulează în cadrul proiectului multianual "Un muzeu pentru toți” și a proiectului interjudețean "Solidaritate – între artă și dezabilitate”. Vizitatorii vor găsi aici standuri cu mărțișoare și urne de donație, bani strânși urmând să fie utilizați pentru susținerea activităților destinate copiilor și tinerilor cu dezabilități, din asociațiile amintite.
Manifestarea marchează Ziua Bolilor Rare, ce se sărbătorește în fiecare an în luna februarie și care este un eveniment mondial ce urmărește creșterea gradului de conștientizare a publicului și a factorilor de decizie cu privire la bolile rare și a impactului pe care acestea îl au asupra vieții pacienților. Tema campaniei din acest an este echitate.   

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei