Joi , 18 Mai 2017

ExpoCasa 2017: mobilier de calitate la preţuri fără concurenţă

De joi până duminică, sălăjenii au oportunitatea să achiziţioneze mobilier de calitate, la preţuri fără concurenţă, de la producătorii locali în cadrul Târgului ExpoCasa. Aflat la cea de-a 24-a ediţie, expoziţia de mobilier ExpoCasa a devenit o tradiţie a bunului gust pentru sălăjeni.

Joi, târgul ExpoCasa şi-a deschis porţile pentru cea de-a 24-a oară. Organizată la Casa de Cultură Municipală Zalău, expoziţia pune la dispoziţia sălăjenilor o gamă variată de mobilier pentru toate gusturile, această ediţie reprezentând, potrivit organizatorilor, „o vitrină care a combinat întotdeauna afacerile cu cultura, formând astfel istoria designului şi amenajărilor interioare ieri, azi şi mâine. O platformă globală de cea mai bună calitate, cu accent pe inovaţie. O gamă de produse care combină calitatea şi tehnologia, modelate de creativitatea companiilor lideri locali, care practică dezvoltarea afacerilor lor investind în produse inovatoare şi în mobilier pentru casă în fiecare an”.

În cadrul acestui eveniment, şapte producători locali îşi prezintă oferta de mobilier. Astfel, companii din Zalău, Crasna, Crişeni şi Şimleu Silvaniei expun piese de mobilier care sunt în măsură să răspundă exigenţelor celui mai pretenţios public.

Potrivit directorului executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj, Paul Morar, târgul ExpoCasa va fi deschis de la 10.00 la 18.00, începând de joi până duminică. În plus, Paul Morar a mulţumit primarului Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, pentru sprijinul acordat pentru organizarea acestui eveniment.

Târgul ExpoCasa a fost organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău. La ceremonia de inaugurare au participat viceprimarul Teodor Bălăjel şi subprefectul Vegh Alexandru, care au mulţumit participanţilor şi au declarat că susţinerea producătorilor locali este un obiectiv esenţial al administraţiei locale şi contribuie la dezvoltarea economică a regiunii.

Comentariile celorlalți

M pe 19.05.2017 la 12:24
E mai multa mobila intr un magazin din Crasna decat la expozitia asta.
Pop pe 19.05.2017 la 12:22
Vai si amar...

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Aprilie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
20 Aprilie 2018
Citeşte mai mult