Miercuri , 7 Martie 2018

Explozie la o casă din municipiu. Un bărbat de 68 a suferit arsuri grave

 Un incendiu devastator a avut loc la o casă din municipiul Zalău. Din cauza unor scăpări de gaze de la o butelie s-a produs o explozie, urmată de un incendiu. Un bărbat care se afla în imobil a suferit arsuri în zona feţei şi a fost transportat de urgenţă la spital

Evenimentul a avut loc miercuri, puţin după ora 7.00. La faţa locului au intervenit pompierii care au reuşit să lichideze focul, după cum precizează plt. maj. Cristian Cuibuş, din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj.

„Miercuri dimineaţa, la ora 7:28, Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o bucatărie de pe strada Depozitelor din localitate. S-a produs o explozie din cauza unor scăpări de gaze de la o butelie improvizată, urmată de un incendiu. O persoană în vârstă de 68 de ani a suferit arsuri la nivelul feţei şi a capului şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. În interiorul bucătăriei au ars mai multe bunuri şi canapele, fiind afectaţi pereţii şi tâmplăria PVC. În urma incendiului, a fost salvat şi un număr de 20 de animale”, a precizat plt. maj. Cuibuş Cristian, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult