Vineri , 11 Iulie 2014

EXCLUSIV: HC Zalău a mai transferat o campioană

( monelsabou@yahoo.com )

 

Diana Puiu, noul inter al echipei HC Zalău.

 

 

Handbal Club Zalău a mai transferat o campioană. Diana Puiu, aflată la final de contract cu echipa HCM Baia Mare nu a dorit să-şi mai prelungească contractul cu echipa din urbea de pe malul Săsarului. La cei aproape 23 de ani pe care îi va împlini pe 21 august, Diana Puiu a decis decis să facă o schimbare în cariera sa de sportivă şi a lăsat echipa campioană pentru a  veni să lucreze sub bagheta antrenorului Gheorghe Tadici.

 

Ieri după amiază, Diana Puiu a făcut primul antrenament împreună cu noile sale colege, alături de care speră să obţină rezultate cât mai bune în viitorul sezon.

 

"Am venit la Zalău şi ţintim un loc cât mai sus, să prindem un loc de cupă europeană şi să ducem Zalăul cât mai sus. Am venit pentru performanţele mele şi cred că o să am mai mult de câştigat în plan profesional. Pentru orice jucătoare cred că este un plus să lucreze cu domnul Tadici. Sunt optimistă şi am încredere în dânsul şi în fete. Nu pot să dau un pronostic legat de locul pe care îl vom ocupa în viitorul sezon, dar sper să ne clasăm cât mai sus şi să facem o surpriză plăcută." a precizat Diana Puiu la primul său interviu după semnarea contractului cu gruparea de la poalele Meseşului.

 

Născută la 24 august 1991 în Drobeta Turnu Severin, Diana Puiu are o talie de 1 metru şi 78 de centimentri şi cântăreşte 70 de kg.

Primii paşi în activitatea handbalistică i-a făcut la Clubul Sportiv Şcolar din Drobeta Turnu Severin, iar din 2010 şi până în urmă cu trei zile s-a aflat sub contract cu Handbal Club Municipal Baia Mare.

 

 

 

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
18 August 2019
Citeşte mai mult