Joi , 19 Ianuarie 2017

Excelenţă în bibliotecă: a fost desemnat bibliotecarul anului 2016

A fost desemnat cel mai harnic şi cel mai bun bibliotecar din Sălaj, care s-a remarcat pe parcursul anului trecut printr-o bogată activitate. Premiul a ajuns de această dată la bibliotecara Monica Dale din comuna Băbeni.

Premierea celor mai buni bibliotecari s-a desfăşurat într-un cadru festiv, la sediul Bibliotecii Judeţene „Ioniţă Scipione Bădescu” Sălaj. Făcând o retrospectivă a activităţii din anul 2016, directorul instituţiei, Florica Pop, a acordat premiul pentru bibliotecarul anului Monicăi Dale, din comuna Băbeni, felicitându-i, totodată, pe toţi bibliotecarii pentru activitatea desfăşurată.

 

În continuarea programului, au fost acordate premii bibliotecarilor din judeţ care s-au remarcat pe parcursul anului 2016. Este vorba despre bibliotecarii din comunele: Bocşa, Surduc, Almaşu, Meseşenii de Jos, Bălan, Dobrin, Dragu, Hida, Someş Odorhei şi din oraşul Cehu Silvaniei. De asemenea, au fost acordate diplome aniversare bibliotecarilor care au împlinit 25 de ani de activitate în bibliotecă: Florica Iepure de la biblioteca Bănişor, Maria Pojar din Cizer, Malica Mezei din Mirşid, Lucia Lupou din Plopiş, Voichiţa Farcaş din Lozna, Ionel Peter de la Biblioteca din Sălăţig şi Erika Pusok de la Şamşud. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

12 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
12 Decembrie 2018
Citeşte mai mult