Miercuri , 10 Ianuarie 2018

Evenimente de Ziua Culturii Naţionale la Zalău

 Luni, 15 Ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale, la nivelul municipiului Zalău se vor organiza o serie de evenimente culturale, la care publicul are acces gratuit.

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău organizează în această zi, de la ora 13, în sala festivă a instituției menționate, o întâlnire literar - muzicală dedicată Zilei Culturii Naționale. Scriitorii Florin Horvath, Ion Pițoiu - Dragomir, Daniel Hoblea, Marcel Lucaciu și Daniel Săuca, membri ai Asociației Scriitorilor din județul Sălaj și ai Cenaclului literar „Silvania”, vor vorbi despre actualitatea creației eminesciene și despre Anul Centenar și vor citi din lirica proprie, iar profesori și elevi de la Liceul de Artă „Ioan Sima” vor prezenta momente muzicale adecvate manifestării.

În aceeaşi zi, cu sprijinul Asociației de dezvoltare intercomunitară „Sălaj Plus”, va fi organizată, de la ora 17,30, la sala ce găzduiește expoziția de artă populară și interioare țărănești de la CCAJS, o habă specifică județului Sălaj, cu participarea secției Școala Populară de Arte și Meserii (clasele de cusut-țesut și design vestimentar), Ansamblul folcloric „Meseșul”, secția de conservare și promovare a culturii tradiționale, rapsozi și meșteri populari din județ. Intrarea este liberă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei