Miercuri , 7 Noiembrie 2018

Europarlamentarul Daniel Buda, campanie de susținere publică pentru construirea spitalelor regionale

Europarlamentarul PNL Daniel Buda a demarat o campanie de susținere publică pentru construirea celor trei spitale regionale de urgenţă din bani europeni la Cluj, Iaşi şi Craiova.

Europarlamentarul a anunţat, într-o conferinţă de presă,  faptul că PNL Cluj, organizaţie al cărei preşedinte este,  va demara o campanie publică de strângere de semnături pentru susţinerea realizării spitalului regional de la Cluj din fonduri europene în acest exerciţiu financiar european, nicidecum mai târziu.

”Voi solicita în BPN al PNL ca o astfel de campanie să fie făcută la nivel regional şi să fie susţinută de PNL şi la nivel naţional pentru toate cele spitale regionale de urgenţă. Ne mirăm de ce ne pleacă medicii din ţară în state unde există infrastructură medicală adecvată”, a afirmat Daniel Buda.

”I-am solicitat public cu această ocazie premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, să explice care este stadiul studiilor de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova şi, totodată, am solicitat ca actualul Guvern să nu facă niciun gest care să pericliteze accesarea fondurilor europene”, a adăugat  europarlamentarul.

Din cele trei mari Spitale Regionale de Urgenţă care ar urma să fie construite, cel mai apropiat de sălăjeni va fi cel de la Cluj. Autorităţile din judeţul vecin susţin că sunt pregătite pentru spitalul regional. Acesta ar urma să fie construit în comuna Floreşti, pe un teren de 14,4 hectare.

Comentariile celorlalți

are un nume foarte potrivit, care îl caracterizează perfect pe 12.11.2018 la 00:28
cretin trebuie să fii ca să votezi o budă
Jenant cu omul asta pe 08.11.2018 la 11:14
Nu te poti nici c..ca de fata lui. Mai las-o draq ca stim ca esti in campanie europarlamentara. Acum faci si spitale?!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult