Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Duminică , 4 Martie , 2018

Elevii din Jibou au expus la Casa Corpului Didactic

de Cristina POP

 Casa Corpului Didactic Sălaj a găzduit la sediul instituției vernisajul expoziției de pictură Interferențe. Expoziția cuprinde 60 de picturi în ulei pe pânză realizate de elevii din Jibou.

Elevii care au expus sunt de la Clubul Copiilor Jibou, Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” Jibou, Liceul Tehnologic „Octavian Goga” Jibou și Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Jibou, sub coordonarea profesorului Ionel Baltă de la Clubul Copiilor Jibou. Evenimentul a oferit copiilor șansa de a fi cunoscuți prin intermediul lucrărilor ce abordează teme diverse, înglobând tehnici variate și stiluri distincte, remarcându-se prin acuratețea expresiei plastice și prin forța cromatică.

Expozanții sunt tineri talentați care frecventează cursurile de arte plastice, iar pasiunea și talentul lor iau formă în lumea mirifică a poveștilor, în care cei ce pășesc pot să descopere un nou univers, plin de culoare și mișcare, o nouă lume în care fantasticul se întâlnește cu realul, eternitatea cu efemerul, teluricul cu celestul, în aceeași dimensiune.