Miercuri , 6 Septembrie 2017

Elevii cu media zece la Bac şi la Evaluarea Naţională, premiaţi

 Cei şase elevi care au reuşit să obţină media zece la Examenul de Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională au fost răsplătiţi cu premii în bani, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

“În baza Hotărârii Guvernului nr. 576/2017, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj a premiat, azi, 6 septembrie 2017, la sediul instituţiei, absolvenţii care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Examenul Naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017”, se arată într-un coimunicat remis de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.  

Reamintim că la Evaluarea Naţională singura elevă cu media 10 a fost Martin Andreea Valentina, de la Liceul de Artă “Ioan Sima” Zalău, în timp ce la Examenul de Bacalaureat au reuşit să ia media 10 următorii absolvenţi: Nicola George Emil şi Morar Raluca Delia (Colegiul Naţional “Silvania” Zalău), Brăban Andra şi Biriş Oana-Narcisa (Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei), Bucsi Laszlo Krisztian (Liceul Pedagogic”Gheorghe Şincai” Zalău).

Potrivit aceleiaşi Hotărâri de Guvern, cuantumul stimulentului financiar acordat fiecărui absolvent este în valoare de 3000 lei pentru absolventul învăţământului liceal care a obţinut media 10 la Examenul de Bacalaureat, respectiv în valoare de 1000 lei pentru absolventul învăţământului gimnazial care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop