Vineri , 6 Iulie 2018

Eficiența energetică, mai aproape de Șimleu

Din cele opt proiecte pe care Primăria Șimleu Silvaniei le are depuse în cadrul Programului Operațional Regional, două urmează a fi contractate în perioada următoare. Este vorba despre proiecte ce presupun eficientizarea energetică a două clădiri, una dintre acestea fiind clădirea „Economic” a Colegiului Național „Simion Bărnuțiu” și cea de-a doua găzduiește Spitalul orășenesc „Dr. Ioan Pușcaș”.

 

„În acest moment avem două proiecte care au trecut de toate fazele și se află în fază de precontractare. Sunt proiectele pe care le-am depus pe eficiență energetică: unul dintre ele, pe spitalul «Dr. Ioan Pușcaș» și unul la Colegiul Național «Simion Bărnuțiu». Primul a fost selectat pentru finanțare, iar al doilea a fost admis după evaluarea tehnico-financiară. Asta înseamnă că va fi și el admis pentru finanțare în următoarele zile. Am fost informați legat de punctaj și, conform ghidului, trebuie să semnăm contractele pentru cele două proiecte”, precizează primarul orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș.

În acest moment, Primăria are opt proiecte depuse în cadrul Programului Operațional Regional 2017-2020, investiția depășind 13 milioane de euro.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
23 Martie 2019
Citeşte mai mult