Luni , 1 Octombrie 2018

Editura „Caiete Silvane” lansează o serie de volume la Festivalul Internațional de Carte Transilvania de la Cluj

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) organizat la Cluj-Napoca va găzdui joi, 4 octombrie, cu începere la ora 15,00, în Piața Unirii lansarea mai multor cărți apărute la Editura „Caiete Silvane” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Lansările se vor desfășura sub umbrela Centenarului Marii Uniri, în cadrul unui eveniment cultural ce se întinde pe 5 zile, mai exact, în intervalul 2-7 octombrie. 

Evenimentul de lansare a cărților editurii sălăjene va fi moderat de către directorul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Daniel Săuca.

 

Titlurile volumelor ce urmează să fie lansate sunt: „Hamlet pe motociclete. Analiza comparativă a serialului «Sons of Anarchy» și a tragediei shakespeariene” de Alexandru Bogdan Kürti (colecția „Eseu”); „Cinegrafii” de Simona Ardelean (colecția „Scriitori sălăjeni”); „Loc liber” de Viorel Mureșan (colecția „Scriitori sălăjeni”); „Oameni din Sălaj. Momente din luptele naționale ale românilor sălăjeni” de Ioan Ardeleanu Senior, ediția a II-a, revăzută și adăugită cu „Discursul de la Blaj” al lui Simion Bărnuțiu (colecția „Restituiri”); „Jurnal din vremuri de război de Corneliu Coposu”, ediția a III-a, revăzută și adăugită (colecția „Restituiri”); „Monografia satului Bădăcin și a familiei Maniu” de Cristian Borz, ediția a III-a, revăzută și adăugită (colecția „Monografii”).

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
16 Iunie 2019
Citeşte mai mult