Vineri , 17 Martie 2017

Doi elevi eliminaţi de la Simulare. Le-a sunat telefonul în timpul examenului

 După ce ieri doi elevi au fost eliminaţi de la Simulare pentru că au folosit telefonul mobil în timpul examenului, nici ultima probă a simulării nu a fost lipsită de incidente. Alţi doi elevi au fost astăzi eliminaţi deoarece le-a sunat telefonul în timpul examenului.

Vineri, 17 martie 2017, s-a încheiat Simularea Examenului de Bacalaureat Naţional (pentru clasele a XI-a şi a XII-a)  cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării (probă susţinută, de această dată,  numai de elevii claselor a XII-a).

Din cei 1915 elevi înscrişi la examen, s-au prezentat 1680 de elevi, 235 absentând.

Doi elevi  (unul de la Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, altul de la Liceul Tehnologic “Voievodul Gelu” Zalău) au fost eliminaţi din examen, motivul fiind acela că le-a sunat telefonul în timpul probei scrise.

Reamintim faptul că rezultatele finale vor fi afişate în data de 31 martie 2017 şi ele vor face obiectul unor analize, atât la nivelul şcolilor respective, cât şi la nivelul judeţului, stabilindu-se, ulterior, planuri de măsuri remediale, respectiv de ameliorare a rezultatelor la Examenele Naţionale.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

28 Mai 2017
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

26 Mai 2017
EUR EUR
4.5573 lei
USD USD
4.0641 lei
CHF CHF
4.1860 lei

Horoscop

Scorpion
28 Mai 2017
Nu te mai comporta ca un copil care nu stie ce face si care crede ca poate repara totul cu un zambet dragut si…
Citeşte mai mult