Marţi , 6 Noiembrie 2018

Dinamo - FCSB

Deşi Mircea Rednic este cel care l-a adus pe Gnohere în România, relaţiile dintre cei doi sunt extrem de încordate. „Puriul” a ţinut să îi transmită un mesaj chiar înaintea marelui derby. „El trebuie să vină la mine să dea mâna. Să-şi ceară scuze pentru că eu niciodată n-am vorbit. Vorbesc de calităţile lui. Niciodată n-am vorbit rău, pentru că e într-adevăr un atacant care îţi înscrie din orice poziţie. Pe mine m-a deranjat lipsa de respect faţă de mine şi familia mea”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă de la finalul meciului de la Voluntari, pe care Dinamo l-a câştigat cu scorul de 1-0.

Harlem Gnohere și Mircea Rednic au avut clinciuri în ultima perioadă

Înainte să revină la Dinamo, Mircea Rednic a avut un comentariu ironic la adresa lui Harlem Gnohere, cu referire la transferul acestuia de la Dinamo la FCSB. „Bizonul a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, spunea Mircea Rednic în august 2018.

Gnohere a publicat pe Instagram o fotografie cu momentul în care sărbătorea marcarea golului de la Mediaș, Gaz Metan - FCSB 1-3, astupându-şi urechile cu degetele, alături de următorul mesaj: „Ignoră persoanele care te critică. Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră”.

Gnohere a pierdut procesul cu fiica lui Mircea Rednic

Transferul de la Dinamo la FCSB îl costă pe Harlem Gnohere. Atacantul francez a pierdut procesul intentat de impresarul Luana Rednic, fiica antrenorului dinamovist Mircea Rednic, pentru că a rupt contractul unilateral. Harlem Gnohere (30 de ani) va trebui să plătească o sumă de ordinul zecilor de mii de euro. Instanțele din România i-au dat dreptate Luanei Rednic, care l-a reprezentat pe atacantul francez încă de când acesta juca la Dinamo. Atunci când s-a transferat la FCSB, fotbalistul nu a plătit comisionul agentului și a rupt contractul de unul singur.

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la 21:00.

Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult